ΔΕΙΤΕ την Τόρι Σπέλινγκ στο νοσοκομείο, μετά τα συμπτώματα Έμπολα!

Μήνυμα για... τον γάμο της έστειλε η ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ την Τόρι Σπέλινγκ στο νοσοκομείο, μετά τα συμπτώματα Έμπολα!

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα, που φουντώνει τις φήμες για κρίση στον γάμο της, έστειλε από το κρεβάτι του πόνου η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία, όπως έχει γράψει το star.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα έμπολα!

«Αυτή η ασθένεια με έκανε να καταλάβω πόσο εύκολα η ζωή μπορεί να στα πάρει όλα... Χρειαζόμαστε δυο βήματα να γίνουν μέσα μας και να παλέψουμε για όλα», έγραψε στο Instagram η τηλεοπτική Ντόνα του «Χτυποκάρδια Στο Μπέβερλι Χιλς».

tori-spelling-hospital-480x360.jpg

Μπορεί οι γιατροί να διέγνωσαν βαριάς μορφής βρογχίτιδα και πνευμονία, την… κακία, πάντως, δεν την ξέχασε η Τόρι, που ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αναμένεται να βγει απο το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο.

1414109549960_wps_9_torispellingThis_sick_in_.jpg

«Δυστυχώς, επιτέλους αντιμετώπισα την αλήθεια. Ότι ένα πρόσωπο δεν θα είναι ποτέ πια εδώ για εμένα», συμπλήρωσε στο μήνυμά της, «καρφώνοντας» έμμεσα πλην σαφέστατα τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ .

1414100763729_Image_galleryImage_tori2_JPG.jpg

Η «μπηχτή» της ηθοποιού φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες για κρίση στον γάμο της, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο νέο επεισόδ��ο του ριάλιτι για την ζωή της, στο οποίο μιλά για… απιστία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top