Αποτυχία οι «50 αποχρώσεις του γκρι»; Δεν έχουν χημεία στις ερωτικές σκηνές οι πρωταγωνιστές

Τζέιμι Ντόρναν και Ντακόταν Τζόνσον αναγκάστηκαν να τις ξαναγυρίσουν!

Αποτυχία οι «50 αποχρώσεις του γκρι»; Δεν έχουν χημεία στις ερωτικές σκηνές οι πρωταγωνιστές

​Μπορεί να έχουν απομείνει μόλις τέσσερις μήνες μέχρι να δούμε στους κινηματογράφους τις «50 αποχρώσεις του γκρι», ωστόσο φαίνεται πως οι παραγωγοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τους δυο πρωταγωνιστές, οι οποίοι λέγεται πως δεν έχουν καθόλου χημεία στις ερωτικές σκηνές!

1413999025701_Image_galleryImage_50_shades_of_grey_pics_Ja.jpg
Σύμφωνα με την «Us Weekly», Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν μερικές από τις επίμαχες και πολύ… hardcore ερωτικές σκηνές, επειδή οι παραγωγοί της πολυαναμενόμενης ταινίας θεώρησαν ότι απουσίαζε ανάμεσά τους το πάθος, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλο πρόβλημα αν σκεφτεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας (για να μην πούμε όλο), είναι βασισμένο στις σκληρές σκηνές σεξ τις οποίες έχουν… πολυδιαφημίσει οι παραγωγοί.

1414000260359_wps_8_Picture_Shows_Dakota_John.jpg

Τι απαντά σε όλα αυτά η «Universal»; Ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει –αν δεν την δει πρώτα- την χημεία των ηθοποιών της.

Μάλιστα τόνισε πως αποφάσισαν να γυρίσουν ξανά τις ερωτικές σκηνές, επειδή θέλουν όλα να είναι άψογα.

1414000702265_wps_9_Picture_Shows_Jamie_Dorna.jpg
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα για το τι τελικά ισχύει, μιας και οι θεατές θα είναι οι τελικοί κριτές, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου».

1414000825147_Image_galleryImage_Untitled_5_jpg.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top