Μακρυπούλια για Χατζηγιάννη: «υπάρχουν στη σχέση μας διαφωνίες και εντάσεις»

Πρώτη ανάρτηση: 23/10/2014 00:54

​Τέσσερα χρόνια είναι μαζί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η ηθοποιός παραδέχεται ότι η σχέση τους έχει διαφωνίες και εντάσεις!

«Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, ότι όλα είναι ήρεμα και είμαι ζεν. Απλώς, δεν υπάρχει η υπερβολή των καβγάδων, όπου λέγονται ασυναρτησίες. Διαφωνίες και εντάσεις υπάρχουν. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως μία σχέση χωρίς καβγάδες είναι βαρετή. Είναι κάποια τσιτάτα που υιοθετούνται και έτσι περνάει στο υποσυνείδητο του άλλου ότι αν δεν τσακώνεσαι, βαριέται στη σχέση του» ξεκαθαρίζει η γοητευτική ξανθιά.

κουκλα.jpg

Παράλληλα, όπως τονίζει, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ γίνεται «ένα» με τον τραγουδιστή: «μετά από τέσσερα χρόνια σε μία σχέση θεωρητικά υγιή, γίνεσαι ένα με τον άλλο . Ζυμώνεσαι μαζί του. Οι δύο εξελίσσονται μαζί και γίνονται ένα .Εξακολουθώ να θαυμάζω το μυαλό του αλλά τώρα πια είναι σα να λειτουργούμε μ’ ένα μυαλό τις περισσότερες φορές. Το έχουν αυτό οι σχέσεις. Όταν οι άνθρωποι ζούνε μαζί ενώνονται σε πολλά πράγματα».

Τέλος, η Ζέτα καλείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Μιχάλης πριν τη γνωρίσει ήταν κλειστός χαρακτήρας και εκείνη κατάφερε να τον ξεκουμπώσει. «Πώς να απαντήσω εκ μέρους του; Ίσως να τον ρωτούν περισσότερα πράγματα πλέον. Μεγαλώνοντας αφήνουμε πράγματα στην άκρη και γινόμαστε πιο άνετοι. Δουλεύει από μικρός και έχει μεγαλώσει σ’ αυτό το χώρο. Μπορεί να είχε φοβίες και να ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του», αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top