Γνωστή ηθοποιός στα δικαστήρια επειδή έκανε σεξ σε αμάξι!

Κινδυνεύει με φυλάκιση – είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά από τις Αρχές

Γνωστή ηθοποιός στα δικαστήρια επειδή έκανε σεξ σε αμάξι!

Το ενδεχόμενο να φυλακιστεί για έξι μήνες αντιμετωπίζει η ηθοποιός Ντανιέλε Γουότς, η οποία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έγινε «τσακωτή» την ώρα που ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της, μέρα μεσημέρι, μέσα στο αμάξι του!

Danielle.jpg

Η σύλληψη της πρωταγωνίστριας του «Τζάνγκο, ο Τιμωρός» είχε γίνει μέγα θέμα, καθώς η ίδια κατήγγειλε τους αστυνομικούς για βίαιη συμπεριφορά και ρατσισμό, όταν εκείνη αρνήθηκε να τους δείξει την ταυτότητά της όπως της ζητήθηκε.

1410962956841_wps_28_MINIMUM_FEE_TO_BE_AGREED_.jpg

Μετά την έρευνα που ακολούθησε, ανακοινώθηκε πως η Ντανιέλε και ο σύντροφός της, Μπράιαν Λούκας, κατηγορούνται για άσεμνη συμπεριφορά, καθώς αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι έκαναν σεξ μέσα στο αμάξι, κάτι που οι ίδιοι διαψεύδουν.

daniele-watts-arrested-091514.jpg

Ντανιέλε και Λούκας, που διώκονται για πλημμέλημα, θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 13 Νοέμβρη: αν βρεθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με 6μηνη φυλάκιση και πρόστιμο περίπου 800 ευρώ.

«Αισθανόμαστε αποτροπιασμό γι’ αυτή την κατηγορία. Αν μία παθιασμένη αγκαλιά σε δημόσιο χώρο, χωρίς κανείς να είναι γυμνός, διώκεται, τότε όλοι θα πρέπει να κατηγορούνται όταν εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους», ανέφερε σε κοινή του δήλωση το ζευγάρι.

Daniele-Watts-Mari.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top