Πάνος Καλλίδης: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύεται τη σύντροφό του!

«Βλέπεις πανέμορφα κορίτσια και προσπαθείς να κρατηθείς»

Πάνος Καλλίδης: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύεται τη σύντροφό του!

​Μπορεί ο Πάνος Καλλίδης και η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου να είναι πολλά χρόνια μαζί και να έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά, ωστόσο μην περιμένετε να τους δείτε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε στη εκπομπή «Μία» πως δε θα στεφανωθεί τη σύντροφό του: «πολλά νέα ζευγάρια το κάνουν. Ο γάμος είναι ένα δώρο προς τη γυναίκα σου και μία κατοχύρωση για την οικογένειά σου» ανέφερε χαρακτηριστικά, και έδωσε συμβουλές στους άντρες για το πώς να ξεγλιστρήσουν: «Το παν είναι να έχεις καλό προφίλ και να πείσεις την πεθερά πως έχεις καλές προθέσεις. Εγώ ευτυχώς έπεσα σε καλούς ανθρώπους και δε με πιέζουν» συμπλήρωσε χιουμοριστικά.

Ο Πάνος Καλλίδης, πρόσθεσε επίσης πως ο ίδιος δεν παντρεύεται για να γλιτώσει το διαζύγιο: «όταν μαλώνει ένα ζευγάρι, πολλές φορές φτάνει στα άκρα, άλλοι μπορεί να πετάνε αντικείμενα, άλλοι να βρίζονται, αν δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο από το μίσος της στιγμής, αντιδραστικά πας και κάνεις αίτηση διαζυγίου. Αντιδραστικά αν ένας από τους δύο κάνει την κουτσουκέλα σ’ αυτό το μήνα, ο άλλος πάει με άλλον άνθρωπο μετά η σχέση καταστράφηκε δεν υπάρχει δηλαδή επανασύνδεση του ζευγαριού αν δεν έχεις παντρευτεί δεν τιμωρείς τον άλλο χωρίζοντάς τον»

Ο τραγουδιστής παράλληλα έδωσε και το μήνυμά του στις γυναίκες των τραγουδιστών, προτρέποντάς τες να μη ζηλεύουν: «αν ο άντρας σας κοιτάει άλλη κοπέλα μη ζηλεύεται για εσάς γίνονται όλα» δήλωσε ενώ αποκάλυψε «τη νύχτα βλέπεις κορίτσια ημίγυμνα, σέξι και ζαλισμένα, προσπαθείς να κρατήσεις τους τύπους και μετά πας σπίτι, βλέπεις τη γυναίκα σου και κάνεις σεξ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top