ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: φιαλίδιο με αίμα κρέμασε η Τζολί στο λαιμό της!

Τι λέει ο πρώην της για το πολυσυζητημένο μενταγιόν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: φιαλίδιο με αίμα κρέμασε η Τζολί στο λαιμό της!

Για το πολυσυζητημένο μενταγιό με... αίμα που φορούσε η Αντζελίνα Τζολί μίλησε, ο πρώην σύζυγός της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, ο οποίος χαρακτήρισε την σχέση τους ως έναν «ανεμοστρόβιλο»!

«Η Άντζιο ήρθε σπίτι μια μέρα με αυτά τα μενταγιόν. Τότε δεν βρισκόμασταν πολύ, είχαμε και οι δύο επαγγελματικές υποχρεώσεις με ταινίες που γυρίζαμε, έτσι κάναμε ακόμη και εβδομάδες να ιδωθούμε. Πίστευε ότι θα ήταν ενδιαφέρον και ρομαντικό αν χαράζαμε με ένα ξυράφι τα δάχτυλά μας κι αφήναμε λίγο αίμα να τρέξει μέσα σε ένα φιαλίδιο, το οποίο στη συνέχεια θα φορούσαμε στον λαιμό μας, όπως κάνουν πολλοί με τα μενταγιόν που έχουν τρίχες από το μωρό τους», είπε ο Θόρντον σε συνέντευξή του.

Angelina2.jpg

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα αστειεύτηκε με τ�� κουτσομπολιό που κυκλοφορούσε όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι, πως στο σπίτι τους είχαν μπουντρούμι: ίδιος είπε: «η αλήθεια είναι πως κατά κάποιο τρόπο... ισχύει. Ξέρετε είχαμε ένα υπόγειο το οποίο χρησιμοποιούσα εγώ για ηχογραφήσεις», ανέφερε, προσθέτοντας ότι με τα εν λόγω μενταγιόν ήταν… σαν βαμπίρ!

Παρά τα περίπου 20 χρόνια που τους χώριζαν, Μπίλι Μπομπ Θόρντον και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2000 στο Λας Βέγκας και μαζί υιοθέτησαν τον πρώτο της γιο, τον Μάντοξ, το 2002. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από τρία χρόνια γάμου, στις 27 Μαΐου 2003, ενώ, δύο χρόνια αργότερα, η ηθοποιός γνώρισε τον Μπραντ Πιτ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top