Χαρίκλεια Σεφερλή: «Ο Κωστόπου��ος έκανε τον Μάρκο θεό όταν τον καλούσε στις εκπομπές του»

Τι απαντά η μητέρα του για τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε ο γιός της;

Χαρίκλεια Σεφερλή: «Ο Κωστόπουλος έκανε τον Μάρκο θεό όταν τον καλούσε στις εκπομπές του»

Περήφανη για την επιτυχία του γιού της η Χαρίκλεια Σεφερλή μιλά για τον Μάρκο και το νέο του ρόλο ως παρουσιαστή, αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε ο γιός της από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Περίμενα την επιτυχία του Μάρκου. Τρελάθηκα από τη χαρά μου» παραδέχεται η μητέρα του και προσθέτει «Με πήρε τηλέφωνο και του είπα “έσκισες”».

Στις σκληρές κριτικές που δέχτηκε ο Μάρκος πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή, η κ.Χαρίκλεια Σεφερλή δίνει τη δική της απάντηση λέγοντας:

«Στεναχωριόμουν με αυτά που έλεγαν για τον Μάρκο αλλά μου έλεγε να μη δίνω σημασία»

Όσον αφορά στην επίθεση που δέχτηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: «Δεν επιδίωξε να πάρει αυτή τη δουλειά, τον κάλεσαν. Ο Μάρκος ρώτησε: "Με τον Κωστόπουλο τι γίνεται"; "Έφυγε", του λένε. Εντάξει, την πήρε. Ποιος δεν θα την έπαιρνε; Τον έκανε Θεό όταν τον καλούσε. Τρεις φορές τον είχε καλέσει στο Mega, τον είχε καλέσει στη βραδινή εκπομπή που έκανε, ήταν κατενθουσιασμένος. Και μετά να γυρίσει να γράφει αυτά τα πράγματα; Δεν ήταν σωστό. Στενοχωρήθηκα αλλά μετά λέω αν ήταν καλός άνθρωπος δεν θα τα έγραφε αυτά. Ένας λογικός άνθρωπος δεν κάθεται από τη μια να παρακαλάει να πάει στην εκπομπή του να ανεβάσει την τηλεθέαση και μετά... αφού μόνος του έφυγε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top