Παιδί από… την πρώην του θα αποκτήσει ο Τζουντ Λο!

Πέμπτη φορά μπαμπάς, μετά από «περιπετειούλα»

Παιδί από… την πρώην του θα αποκτήσει ο Τζουντ Λο!

Το ότι θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά ανακοίνωσε ο Τζουντ Λο, μόνο που η είδηση δεν είναι ο ερχομός του πελαργού αλλά ότι… με την μητέρα του μωρού έχουν χωρίσει προ πολλού!

«Ο Τζουντ Λο και η Κάθριν Χάρντινγκ περιμένουν παιδί, που θα έρθει στον κόσμο την Άνοιξη», δήλωσε εκπρόσωπος του 41χρονου ηθοποιού και πρόσθεσε: «αν και δεν είναι πλέον ζευγάρι, είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον ερχομό και το μεγάλωμα του παιδιού τους. Επειδή θεωρούν το ζήτημα άκρως προσωπικό, δεν θα γίνει καμία άλλη ανακοίνωση».

1413504571794_wps_48_POSSIBLE_Catherine_Hardin.jpg

Ο ηθοποιός γνώρισε την 23χρονη τραγουδίστρια, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, στις αρχές του χρόνου και η «περιπετειούλα» τους έλαβε τέλος μετά από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Κάθριν, η ίδια είναι ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα. Μάλιστα, έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στο Λονδίνο, κοντά στην περιοχή όπου διαμένει ο Τζουν Λο, ο οποίος λέγεται ότι θα στηρίξει οικονομικά την τραγουδίστρια, η οποία θα έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Βίος και πολιτεία ο Τζουντ, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Ίρις και τον 12χρονο Ρούντι από τον γάμο του με την ηθοποιό Σάντι Φροστ που έλαβε τέλος το 2003 και την 5χρονη Σόφι, από τον σύντομο δεσμό του με το μοντέλο Σαμάντα Μπουρκ το 2008.

lawkids.jpg

«Δ��ν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να κάνω οικογένεια κι όμως, όταν προέκυψε, ένιωσα πως ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο γάμος είναι… ξεπερασμένος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top