Παπαρίζου: «με τον Τόνι δεν έχει τελειώσει η διαμάχη» - γιατί ΔΕΝ παντρεύεται

Τι λέει για την διαμάχη με τον πρώην και την αναβολή του γάμου της

Παπαρίζου: «με τον Τόνι δεν έχει τελειώσει η διαμάχη» - γιατί ΔΕΝ παντρεύεται

Το ότι η κόντρα με τον πρώην σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη, δεν έχει ακόμα τελειώσει, αλλά και ότι δεν έχει προγραμματίσει τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, που τον περιμέναμε τον Αύγουστο, αποκαλύπτει η Έλενα Παπαρίζου!

«Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς όχι, δεν έχει τελειώσει η διαμάχη μας, δεν υπάρχει συνεννόηση, γι’ αυτό δεν έχει βρεθεί και λύση. Είναι ένα θέμα που αφορά πια μόνο τους δυο μας και τον Νόμο», λέει η τραγουδίστρια.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι έβαλε τέλος στην 12ετή σχέση του, ωστόσο, άκρη δεν έχουν βρει και ανταλλάσσουν εξώδικα, το τελευταίο εκ των οποίων αφορά στην εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που είχαν, τις υποχρεώσεις της στην εφορία, αλλά και τα κέρδη του καθενός.

Παρά την κόντρα με τον πρώην, η Έλενα δεν κρύβει ότι πλέον έχει αλλάξει σελίδα και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη, τον οποίο αποκαλεί άνδρα της ζωής της!

«Κάνουμε σχέδια για γάμο και η οικογένεια», παραδέχεται η τραγουδίστρια, την οποία δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα την δούμε νύφη το Καλοκαίρι που μας πέρασε. «Δεν έχουμε προγραμματίσει τον γάμο με τον Ανδρέα. Ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως θα μας προκύψουν όλα γρήγορα, θα αποφασίσουμε ξαφνικά ότι θα γίνει ο γάμος μας», λέει η Έλενα και εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μητέρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top