Καταγγελία για τον παιδόφιλο ηθοποιό: «ασέλγησε πάνω μου στα 13 μου»

Νέα έρευνα για τον Στίβεν Κόλινς

Καταγγελία για τον παιδόφιλο ηθοποιό: «ασέλγησε πάνω μου στα 13 μου»

Κάθε άλλο παρά ηρέμησαν τα πνεύματα στην υπόθεση του Στίβεν Κόλινς, του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Στον Έβδομο Ουρανό», που παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με ανήλικα παιδιά: γυναίκα κατήγγειλε ότι υπήρξε θύμα του όταν ήταν 13 ετών!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ότι ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός ασέλγησε πάνω της όταν εκείνη ήταν 13 ετών, την δεκαετία του 1980.

Όπως επιβεβαίωσαν οι Αρχές, ο Κόλινς θεωρείται ύποπτος και γίνεται έρευνα για την καταγγελία, εκτός από εκείνη που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Αν τα λεγόμενα της γυναίκας επιβεβαιωθούν, θα είναι το τέταρτο ανήλικο παιδί με το οποίο ο ηθοποιός, που έ��ινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του πολύτεκνου ιερέα, ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ήδη, στις ηχογραφημένες συνομιλίες του με ειδικό, μέσω των οποίων ήρθε στο φως η συγκλονιστική υπόθεση, ο Κόλινς έχει παραδεχθεί πως είχε σεξουαλικές επαφές με τρία κορίτσια, ηλικίας 11, 12 και 13 ετών, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, είχε και συγγενική σχέση με την πρώην σύζυγό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Γνωστός ηθοποιός: «ναι, έκανα σεξ με ανήλικα παιδιά»

- Στοματικό σεξ με το παιδί του φαντασιωνόταν ο παιδεραστής ηθοποιός!

- O παιδεραστής ηθοποιός κατηγορεί την πρώην του ότι του την έστησε για να βγάλει λεφτά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top