Μηνύματα ελπίδας στέλνουν ΟΧΤΩ celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του στήθους!

Αντιμετώπισαν την νόσο με χιούμορ και θάρρος και... τα κατάφεραν!

Μηνύματα ελπίδας στέλνουν ΟΧΤΩ celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του στήθους!

​Μηνύματα ελπίδας και θάρρους στέλνουν οχτώ celebrities, οι οποίες κατάφεραν να βγουν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους, με αφορμή τον μήνα πρόληψης της νόσου.

Διαβάστε παρακάτω τον τρόπο και την ψυχολογία με την οποία αντιμετώπισαν τον καρκίνο.

Κριστίνα Απλιγκέϊτ-42 ετών: «Στο νοσοκομείο, γέλασα τόσο όσο δεν είχα γελάσει ποτέ στην ζωή μου. Έκανα πλάκα και διακωμωδούσα όσα περίεργα μου συνέβαιναν» δήλωσε η ηθοποιός, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, λέγοντας στις γυναίκες να μην την φοβούνται γιατί μετά τα στήθη τους θα είναι καλύτερα!

applegate.jpg
Έντι Φάλκο-51 ετών: «Προφανώς και δεν ήταν γραφτό μου να πεθάνω από καρκίνο στα 40. Κάθε μέρα της ζωής μου, με εκπλήσσει, όπως ακριβώς με εξέπληξε η διάγνωση του καρκίνου. Αλλά συμβιβάζεσαι αυτό. Αυτή είναι η “δουλειά” του ανθρώπου».

original (1).jpg
Πίτερ Κρίς-68 ετών: «Μην κάθεστε και το παίζετε σκληροί τύποι. Μην λέτε πως θα φύγει από μόνο του αν δείτε κάτι ύποπτο. Απλά πηγαίνετε και ελέγξτε το. Είναι σημαντικό. Δεν θα είστε λιγότερο αρσενικά αν το κάνετε», έχει πει ο πρώην ντράμερ των «Kiss».

original.jpg
Kάρλι Σάϊμον-69 ετών: «Πάντα σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως πολεμίστρια. Όταν δίνεις μια μάχη στην αληθινή ζωή, είναι καλύτερο από το να μην ξέρεις με ποιον να παλέψεις» λέει η τραγουδίστρια-στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας.

original (2).jpg
Έιμι Ρόμπαχ-41 ετών: «Σχεδιάζω να ενθαρρύνω όσες γυναίκες βρίσκονται εκεί έξω και δεν ξέρουν πώς να δώσουν τη μάχη όντας ακόμα σοκαρισμένες. Θέλω να τους δείξω πως μπορούν να τα καταφέρουν και να το ξεπεράσουν όλο αυτό, κάνοντας ένα βήμα τη φορά», λέει η παρουσιάστρια ειδήσεων.

original (6).jpg
Κάϊλι Μινόγκ-46 ετών: «Το σημαντικό όταν δίνεις αυτή τη μάχη, είναι να γνωρίζεις πως κατά τη διάρκειά της, παραμένεις ακόμα το ίδιο άτομο. Είμαι πλέον πιο πρόθυμη από ποτέ να κάνω ο,τι έκανα και πριν αρρωστήσω. Θέλω να κάνω τα πάντα!» είχε πει η τραγουδίστρια την δύσκολη εκείνη περίοδο.

original (3).jpg
Γουάντα Σάϊκς-50 ετών: «Ποτέ δεν έκρυψα το παραμικρό από τα παιδιά μου. Νιώθω ξανά ολοκληρωμένη. Τους είπα πως η μαμά είναι πολύ καλύτερα τώρα!»

original (5).jpg
Σίνθια Νίξον-48 ετών: «Το μόνο πράγμα που πρέπει τελικά να φοβόμαστε, είναι ο ίδιος ο φόβος. Για το μόνο πράγμα που θα πρέπει να ανησυχείτε, είναι η ασυνέπεια στις εξετάσεις σας!»
original (4).jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top