Oι πρώτες ώρες της Αλαμουντίν στην Αθήνα - τι της είπε ο Κλούνεϊ

Η αντίδραση του ηθοποιού στην επίσκεψη της καλής του

Oι πρώτες ώρες της Αλαμουντίν στην Αθήνα - τι της είπε ο Κλούνεϊ

​Ενθουσιασμένος με την ενασχόληση της συζύγου του με το ελληνικό αίτημα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, επισημαίνοντάς της πως, αν τα καταφέρει, θα γίνει ηρωίδα των Ελλήνων! Στο μεταξύ, η Αμάλ Αλαμουντίν πέρασε τις πρώτες της ώρες στην Αθήνα δοκιμάζοντας τα καλούδια της χώρας μας, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

«Όταν η Αμάλ μου είπε ότι σκοπεύει να πάει στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει στο ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών, γύρισα και της είπα: “αν καταφέρεις να πάρεις πίσω τα μάρμαρα από τους Βρετανούς, θα είσαι μια ηρωίδα για την Ελλάδα. Θα σου δώσουν και ένα νησί για δώρο, όπως στον Άντονι Κουίν», δήλωσε ο γόης του Hollywood, ο οποίος στις αρχές του έτους τάχθηκε υπέρ του ελληνικού αιτήματος.

Ο Τζέφρι Ρόμπερτσον και η Αμάλ Αλαμουντίν θα αρχίσουν σήμερα τις επίσημες επαφές, αρχής γενομένης από τον υπουργό Πολιτισμού, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και να ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σουίτα της Αμάλ είναι 120 τετραγωνικά και έχει θέα στον Ιερό Βράχο. Μάλιστα, για τους Βρετανούς νομικούς έχουν κρατηθεί τρεις σουίτες. Μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο επί της πλατείας Συντάγματος, η κα. Κλούνεϊ ανέβηκε στο roof garden και ζήτησε να δοκιμάσει ελληνικά κρασιά, πιάτα της κουζίνας μας, φρούτα και λαχανικά, ενώ η πρώτη της μέρα στην Αθήνα άρχισε με πρωινό στη σουίτα της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΑΥΤΟΙ είναι οι τρόποι που μπορεί να προτείνει η Α��άλ για τη διεκδίκηση των Γλυπτών

- Kι όμως: ΔΕΝ την λένε Αλαμουντίν! Πώς ονομάζεται η Αμάλ;

- Χαμός στα διεθνή μέσα με την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top