Αντώνης Ρέμος: Ταξίδεψε με την έγκυο Υβόννη στη μητέρα του, για να πάρει την ευχή της!

Στιγμές συγκίνησης και ευτυχίας για το ζευγάρι!

Αντώνης Ρέμος: Ταξίδεψε με την έγκυο Υβόννη στη μητέρα του, για να πάρει την ευχή της!

​Μπορεί ο κόσμος πλέον να το έχει τούμπανο και εκείνοι κρυφό καμάρι, αλλά Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ δεν θα μπορούσαν να μην ανακοινώσουν και επίσημα στην μητέρα του, πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

image1 (1).jpg
Το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας τον πελαργό, αν και ακόμα δεν το έχει επιβεβαιώσει, ταξίδεψε μέχρι τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάρει την ευχή της Ελένης Πασχαλίδη.

Βλέπετε, η μητέρα του τραγουδιστή είναι η μεγάλη του αδυναμία, και κάθε φορά που βρίσκει ελεύθερο χρόνο, την επισκέπτεται στο μέρος όπου μεγάλωσε ο ίδιος.

2660_REMOS_MAKRYPOYLIA_26072004.jpg
Έτσι, την περασμένη εβδομάδα, παρέα με την εγκυμονούσα Υβόννη, ταξίδεψε μέχρι τον Λαγκαδά, όπου σε κλίμα συγκίνησης μοιράστηκε με τη μητέρα του, το χαρμόσυνο νέο, και εκείνη τους έδωσε την ευχή της να πάνε όλα καλά, αφού εκτός από τον γιο της, έχει μεγάλη αδυναμία και στην Υβόννη.

image1 (2).jpg
Πάντως, όσοι έτυχε να τον δουν από κοντά, έχουν να λένε για το πόσο τρυφερός και περιποιητικός ήταν με την Υβόννη, ανοίγοντάς της την πόρτα του αυτοκινήτου, και κρατώντας την συνεχώς από το χέρι, χωρίς να την αφήνει από την αγκαλιά του όταν περπατούσαν στο δρόμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top