ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ η μητέρα του Γκέντσογλου για την Ηλιάδη:«Μετανιώνω που μίλησα έτσι πριν τη γνωρίσω»

Τι λένε οι γονείς του ποδοσφαιριστή-Δεν έχουν δει ακόμα το εγγονάκι τους

ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ η μητέρα του Γκέντσογλου για την Ηλιάδη:«Μετανιώνω που μίλησα έτσι πριν τη γνωρίσω»

​Μετανιωμένη φαίνεται πως είναι η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου για όσα είχε πει για την Αγγελική Ηλιάδη και την σχέση της με τον γιο της!

Οι γονείς του ποδοσφαιριστή μίλησαν για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα για τον γιο τους, την νύφη τους Αγγελική Ηλιάδη και το εγγονάκι τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

«Ο Σάββας από πολύ μικρός ήταν με μία μπάλα στα πόδια, αφού το σπίτι το είχε για γήπεδο. Δεν μπορούσα να καταλάβω αυτή τη μανία του. Σχολούσε από το σχολείο και πήγαινε κρυφά στην Ακαδημία του Αστέρα. Του έλεγα να αφήσει την μπάλα, αλλά το είχε μεράκι και ο πατέρας του είπε να τον αφήσουμε να κάνει αυτό. Τον είδαν από την ΑΕΚ, σε ηλικία 14 ετών, ο κ. Σαβέφσκι, μας ζήτησαν να τον πάρουν μαζί τους και μας έλεγαν ότι το αδικούμε. Μετά από τρεις μήνες, ο γιος μου, μου είπε: “μεθαύριο που θα μεγαλώσω θα στο κοπανάω. Έτσι αποφάσισα να τον αφήσω”», είπε η μητέρα του, Κυριακή.

Μάλιστα μίλησε και για την ημέρα που έφυγε ο γιος τους για την Αθήνα: «Τον πήγαμε στην Καβάλα και πήγε στην Αθήνα. Το πήραμε σαν αστείο και μετά χάθηκε, είχα αρρωστήσει. Ήμουν χάλια με την φυγή του. Έχω δει 1-2 αγώνες, αλλά όταν είδα ότι πέφτει από χτυπήματα, έφυγα γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω».

Για την σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη ��αι τα όσα παλαιότερα είχε πει, τόνισε: «Από μικρός είχε τόσα κορίτσια που τον κυνηγούσαν. Ήταν αισθηματίας και δεν ήθελε να τα κοροϊδεύει. Το εγγονάκι μας δεν πήγαμε να το δούμε, γιατί ήταν καλοκαίρι, είχε ζέστη και δεν μπορεί ο σύζυγός μου να οδηγήσει. Θα το δούμε, είναι νέοι και θα τον φέρουν. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα οικογενειακά του γιού μου. Ό,τι επιθυμεί εκείνος, είναι η ζωή δική του. Εγώ είπα σα μητέρα δύο πράγματα. Αν περνάει καλά και αν είναι καλά, εγώ είμαι μαζί του. Σα μάνα μιλάω. Μετανιώνω όμως που μίλησα για τη νύφη μου πριν τη γνωρίσω».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του, Βασίλης Γκέντσογλου πρόσθεσε: «Το έχουμε δει το εγγονάκι μας μόνο σε φωτογραφίες, θα το φέρουν από την Αθήνα και θα το δούμε. Από όσο το βλέπουμε μοιάζει στον Σάββα και ο ίδιος το λέει… Για τα προσωπικά του, να έχει καλά μυαλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top