Θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: τι συμβαίνει με την υγεία της;

Άλλοι την θέλουν στο πατρικό της και άλλοι σε επίσημη εκδήλωση

Θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: τι συμβαίνει με την υγεία της;

​Σήριαλ έχει γίνει η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον με την υπερέμεση κύηση: την ώρα που κάποια δημοσιεύματα την θέλουν να έφυγε από το παλάτι του Κένσινγκτον και να μένει με τους γονείς της, άλλα αναφέρουν πως είναι καλύτερα και ετοιμάζεται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά το σερί ακυρώσεων λόγω της κατάστασής της!

Από τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα η δεύτερη εγκυμοσύνη, έχει να δει ανθρώπου μάτι την δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία, όπως και την πρώτη φορά, υποφέρει από υπερέμεση κύηση και οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης.

«Η κακομοιρούλα δεν είναι καθόλου καλά!», δήλωσε φίλη της, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προσθέτοντας πως η εγκυμονούσα μένει πλέον στο σπίτι των γονιών της, προκειμένου να την προσέχει και να την φροντίζει η μητέρα της.

Άλλα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, πάντως, λένε πως η κατάσταση της Κέιτ έχει βελτιωθεί και, μάλιστα, θα βρεθεί στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Σιγκαπούρης στο Λονδίνο, στις 21 του μήνα! Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, η δούκισσα παραμένει στο Κένσινγκτον και θα είναι παρούσα στην τελετή υποδοχής, που θα γίνει σε ξενοδοχείο κοντά στο παλάτι.

Εδώ η Κέιτ, εκεί η Κέιτ, πού είναι η Κέιτ;
Απάντηση καμία από το Παλάτι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top