ΣΑΛΟΣ με τον 14χρονο γιο της Μαντόνα: «ανέβασε» βίντεο με εκτελέσεις!

Πώς τάχθηκε στο πλευρό του η διάσημη τραγουδίστρια

ΣΑΛΟΣ με τον 14χρονο γιο της Μαντόνα: «ανέβασε» βίντεο με εκτελέσεις!

Διφορούμενα σχόλια έχει προκαλέσει ο 14χρονος γιος της Μαντόνα, που «ανέβασε» στα social media ένα βίντεο με εν ψυχρώ εκτελέσεις από τζιχαντιστές! Κι ενώ πολλοί έσπευσαν να τον επικρίνουν για τις σκληρές εικόνες, η «βασίλισσα της ποπ» τον στήριξε!

Ο Ρόκο, ο γιος της τραγουδίστριας από τον γάμο με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με το βίντεο που δείχνει άνδρες της ISIS να πυροβολούν και να σκοτώνουν παιδιά τα οποία βρίσκονται γονατισμένα στο έδαφος.

«Αν εγώ συμπεριφερόμουν σαν αρχ*δι, όπως εσύ, θα την έκοβα τώρα αυτή τη συμπεριφορά. Παιδιά, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που πιστεύει ο καθένας ότι έχει. Δεν χρειαζόμαστε κι άλλους αρνητικούς μ@λ@κ*ς στη ζωή μας», έγραψε στη λεζάντα ο 14χρονος.

rocco.jpg

Πολλοί υποστήριξαν την ανάρτηση του Ρόκο, ωστόσο, άλλοι τον επέκριναν για την ωμότητα των σκηνών, το οποίο, σημειωτέον, παραβιάζει τους κανόνες του Instagram αφού είναι ακατάλληλο.

«Χειροκροτώ την επιθυμία του γιου μου να εκφράσει την οργή του ποστάροντας το βίντεο της ISIS στο Instagram. Οι άνθρωποι ναρκώνονται από τέτοιες εικόνες. Λέει ότι τα προβλήματά μας δεν είναι τίποτα αν τα συγκρίνουμε με αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Η μάχη για την ελευθερία είναι στο αίμα του. Ας προσευχηθούμε για την ΕΙΡΗΝΗ!», έγραψε στον δικό της λογαριασμό η Μαντόνα, απαντώντας σε όσους επέκριναν το παιδί της.

madge.jpg

Φυσικά, στο πλευρό της τάχθηκαν οι θαυμαστές της, πολλοί εκ των οποίων δήλωσαν περήφανοι που ο 14χρονος Ρόκο δείχνει το σθένος και την μαχητικότητα της μητέρας του!

Δείτε στο βίντεο τις σκληρές εικόνες που «ανέβασε» ο Ρόκο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top