H Γκουίνεθ Πάλτροου «την έπεσε» στον Ομπάμα! «Είσαι τόσο όμορφος που έχασα τα λόγια μου!»

Τον κάλεσε στο σπίτι της και δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει

H Γκουίνεθ Πάλτροου «την έπεσε» στον Ομπάμα! «Είσαι τόσο όμορφος που έχασα τα λόγια μου!»

​«Κόλλημα» με τον Ομπάμα φαίνεται πως έχει η Γκουίνεθ Πάλτροου!

Η ηθοποιός, φιλοξένησε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, τον «έρανο» της Εθνικής Δημοκρατικής Επιτροπής, καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και 200 ακόμα καλεσμένους (ανάμεσα τους και η Τζούλια Ρόμπερτς).

Στην δεξίωση που έλαβε χώρα στην αυλή της 42χρονης φρεσκοχωρισμένης ηθοποιού, η Γκουίνεθ αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους της, ήρθε η ώρα να καλωσορίσει και τον Ομπάμα. Κάπου εκεί όμως… έχασε τα λόγια της.

Αρχικά, απευθύνθηκε σε εκείνον, λέγοντας: «Είμαι μ��α από τις μεγαλύτερες φαν σου, αν όχι η μεγαλύτερη», ενώ στην συνέχεια τον επαίνεσε επειδή αποτελεί πρότυπο.

1412930254_obama-article.jpg
Ωστόσο στη συνέχεια της ομιλίας της κάπου «τα έχασε», αφού την ώρα που ήταν να δώσει το μικρόφωνο στον Πρόεδρο, κόμπιασε για λίγο, τον κοίταξε και του απευθύνθηκε με σαγηνευτικό τρόπο, λέγοντάς του:

«Είσαι τόσο όμορφος που δεν μπορώ καλά καλά να μιλήσω!»

Με τη σειρά του, ο Ομπάμα την ευχαρίστησε που άνοιξε το σπίτι της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τρόμο του ιού Έμπολα ο οποίος μαστίζει την Δυτική Αφρική, καθησυχάζοντας άπαντες ότι η Αμερική δεν κινδυνεύει από κάποια επιδημία.

Στη συνέχεια ακολούθησε πριβέ δείπνο για τον Ομπάμα και 50 ακόμα καλεσμένους, με το καθένα να πληρώνει έως και 32.000 δολάρια.

Να σημειώσουμε πάντως, πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Πάλτροου καλεί τον Ομπάμα στο σπίτι της. Το 2012 είχε φιλοξενήσει την προεκλογική του καμπάνια για τη επανεκλογή του, ωστόσο τότε ο Πρόεδρος δεν είχε καταφέρει να δώσει τότε το «παρών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top