Λέιντι Γκάγκα: «είπα ψέματα στη συναυλία μου στο ΟΑΚΑ»

Τι παραδέχεται για τα λεγόμενά της;

Λέιντι Γκάγκα: «είπα ψέματα στη συναυλία μου στο ΟΑΚΑ»

​Πολύ την χαρήκαμε την Λέιντι Γκάγκα να μιλά ελληνικά και να τραγουδά τυλιγμένη με την γαλανόλευκη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει ότι… μας είπε ψέματα!

Στον δεσμό της με ομογενή, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε όταν εργαζόταν σε ελληνικά εστιατόρια στην Αστόρια, είχε αποδώσει η παγκοσμίου φήμης σταρ τα «φιλάκια» και τα «έλα ρε» που είπε στη συναυλία της, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όμως, τώρα παραδέχεται ότι… δεν ήταν Έλληνας ο εραστής της.

«Σας είπα ένα μικρό ψέμα. Ο πρώην φίλος μου δεν ήταν από την Αθήνα αλλά από την Κύπρο, ελπίζω να με συγχωρέσετε», λέει η Λέιντι Γκάγκα στο περιοδικό «Hello» κι εμείς… την συγχωρούμε.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την επιθυμία της να ξαναβρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα και συμπληρώνει: «αυτό που έζησα στην Ελλάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστη! Η ενέργεια που μου έδωσαν οι fans μου ήταν πρωτόγνωρη. Τους έβλεπα που με περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο και έπαιρνα ενέργεια για την συναυλία μου. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα. Αλλά Θα ξανάρθω. Πέρασα αξέχαστα!».

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την συναυλία της Λέιντι Γκάγκα στην Αθήνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top