Οριστικό τέλος στο Γαρμπή – Ζήνα: πού θα δού��ε τις δύο τραγουδίστριες

Η αποχώρηση της Θεοδωρίδου και τα νέα τους σχέδια

Οριστικό τέλος στο Γαρμπή – Ζήνα: πού θα δούμε τις δύο τραγουδίστριες

​Παρελθόν αποτελεί η συνύπαρξη της Καίτης Γαρμπή και της Πέγκυς Ζήνα σε πίστα της Αθήνας, μετά και την αιφνιδιαστική αποχώρηση της Νατάσσας Θεοδωρίδου από το σχήμα που ετοιμαζόταν για την «Ιερά Οδό»! Ωστόσο, οι δύο τραγουδίστριες δεν θα μείνουν εκτός νύχτας...

Όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, Καίτη, Νατάσσα και Πέγκυ είχαν δώσει τα χέρια και το κοινό περίμενε με λαχτάρα την σύμπραξή τους, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη. Ωστόσο, η Νατάσσα Θεοδωρίδου αποχώρησε χωρίς να εξηγήσει το γιατί, λίγο πριν τις πρόβες και προτίμησε να εμφανίζεται σε μουσική σκηνή, δύο φορές την εβδομάδα, με τον Γιώργο Θεοφάνους να παίζει πιάνο, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν ο μουσικοσυνθέτης με την Ευρυδίκη.

Η Καίτη και η Πέγκυ διατηρούν άψογες σχέσεις, όμως, η αναίτια αποχώρηση διέλυσε το concept που ήθελε μαζί τρεις από τις μεγαλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Έτσι, στην «Ιερά Οδό» θα εμφανίζονται τελικά οι Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και Παντελής Θαλασσινός.

Δημοσιεύματα θέλουν την Πέγκυ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, να συζητά με τον Νότη Σφακιανάκη και το «Φωταέριο», ενώ η Καίτη, σε συνέντευξή της σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε ότι σε περίπου ένα μήνα θα αρχίσει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα ξαναβρεθεί μετά από χρόνια.

Όσο για τον/ την παρτενέρ της;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κάνει έκπληξη που θα συζητηθεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top