ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Τζένιφερ Λόρενς ξεσπά για τις γυμνές φωτογραφίες της!

«Δεν είναι σκάνδαλο, είναι σεξουαλικό έγκλημα», δηλώνει

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Τζένιφερ Λόρενς ξεσπά για τις γυμνές φωτογραφίες της!

Το ότι είναι φοβισμένη και νιώθει θύμα σεξουαλικού εγκλήματος εξομολογείται η Τζένιφερ Λόρενς, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την διαρροή στο Ίντερνετ δεκάδων γυμνών φωτογραφιών της!

«Δεν είναι σκάνδαλο! Είναι σεξουαλικό έγκλημα! Είναι σεξουαλική κακοποίηση! Είναι αηδιαστικό!», λέει η 24χρονη ηθοποιός, που ο κόσμος όλος είδε χωρίς ίχνος ρούχου, μετά την επίθεση που δέχθηκαν 101 celebrities από χάκερς, στις αρχές του Σεπτέμβρη.

lawre.jpg

Στη συνέντευξή της, στο περιοδικό «Vanity Fair», η Τζένιφερ δεν κρύβει ότι οι φωτογραφίες είχαν αποδέκτη τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Νίκολας Χουλτ, αλλά και ότι η δημοσιοποίησή τους την φόβισε, καθώς δεν ήξερε πώς θα επηρεάσει την καριέρα της, αλλά και τις προσωπικές της σχέσεις.

«Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να βλέπει το κορμί μου γυμνό. Είναι το δικό μου σώμα και είναι δική μου επιλογή το πώς θα το δείξω», συνεχίζει η νεαρή ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι η διαρροή των «πικάντικων» ενσταντανέ την έκανε να κλάψει και να θυμώσει.

010914114523_3267.jpg

Μάλιστα, η Τζένιφερ εξομολογείται ότι σκέφτηκε να γράψει μία επιστολή, ωστόσο, το μόνο που κατάφερε να γράψει ήταν «λυπάμαι». «Άρχισα να γράφω ένα απολογητικό γράμμα προς τον κόσμο, αλλά μετά από κάθε λέξη έκλαιγα. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω εκτός από “λυπάμαι”», αναφέρει και, τονίζοντας ότι ο νόμος για τους χάκερς πρέπει να γίνει πιο αυστηρός, προσθέτει: «το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ώστε κάποιος ��λλος να βγάλει κέρδος, με τρομάζει».

Τέλος, η ηθοποιός, που ενημέρωσε τον πατέρα της για το περιστατικό, επικρίνει όσους αναζητούν στο Ίντερνετ τις γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και τα ΜΜΕ που τις αναδημοσίευσαν. «Θα έπρεπε να σας κυριεύει η ντροπή! Ακόμα και κόσμος που γνωρίζω και αγαπώ λέει ότι είδε τις φωτογραφίες. Δε θέλω να θυμώσω, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος είδε το γυμνό μου κορμί... Δεν χρειάζεται να είστε εσείς αυτοί που θα δημοσιεύσουν ψέματα για να βγάλουν τα προς το ζην. Μπορείτε να κάνετε κάτι καλό. Μπορείτε να είστε καλοί. Ας κάνετε αυτή την επιλογή και θα νιώσετε καλύτερα!», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top