ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για τον πρώην της: «Κ@ρι*λη το ξέρω ότι με απάτησες!»

Δεν άντεξε και ξεσπάθωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για τον πρώην της: «Κ@ρι*λη το ξέρω ότι με απάτησες!»

​Μπορεί τόσο καιρό να κρατούσε σιγή ιχθύος για τον χωρισμό της από τον έξι χρόνια σύζυγό της, Νικ Κάνον, αλλά η Μαράϊα Κάρεϊ δεν άντεξε και… ξεσπάθωσε!

1412613760396_wps_20_Mariah_Carey_tweets_photo.jpg
Η 44χρονη τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Τόκιο, ξεσπάθωσε on stage και μέσω ενός τραγουδιού, τα έχωσε στον πρώην σύζυγό της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν το κέρ@το να είναι η αιτία διαζυγίου τους:

1412613819909_wps_24_mariah_carey_2_jpg.jpg
«Κ@ρι*λη το ξέρω ότι με απάτησες!» ακούγεται να λέει η Μαράϊα μέσα στο καινούργιο της τραγούδι, επί τέσσερα συνεχόμενα λεπτά.

Το video, ηχογραφήθηκε από έναν φαν της, τον Ρόϊ Φερνάντο, και στη συνέχεια ανέβηκε στο You Tube, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο, αφού είναι η πρώτη φορά που η celebrity «μιλά» για την αιτία του διαζυγίου της, το οποίο μόνο βελούδινο δεν είναι.

spl683933_012.jpg
Πάντως η Μαράϊα δεν περνάει και την καλύτερή της φάση το τελευταίο διάστημα.

spl808023_001.jpg
Εκτός του ότι εδώ και δυο μήνες έχει χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών της, η συναυλία της στο Τόκιο πήγε από το κακό στο χειρότερο, με το Twitter να παίρνει φωτιά και τους fans της να την κράζουν άσχημα, λέγοντας της πως «δεν μπορείς να τραγουδήσεις πια», μιας και δυσκολευόταν να σταυρώσει νότα.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top