Έξαλλη η Βάσω Λασκαράκη με τους φωτογράφους: «Μου χάλασαν την βάφτιση της κόρης μου»

«Τους είπα να τραβήξουν φώτο και να φύγουν, αλλά δεν το έκαναν»

Έξαλλη η Βάσω Λασκαράκη με τους φωτογράφους: «Μου χάλασαν την βάφτιση της κόρης μου»

Έξαλλη είναι η Βάσω Λασκαράκη με τους φωτογράφους δυο εβδομάδες μετά την βάφτιση της κόρης της, λέγοντας πως της χάλασαν την ημέρα!

9404_LASKARAKI_TSIMITSELIS_2092014.jpg
Η ηθοποιός όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, βάφτισε την μονάκριβη κόρη που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Άνοιξη.

Ωστόσο, αν και την είδαμε στις φωτογραφίες να χαμογελάει και να ποζάρει κεφάτη στο φακό, εκείνη όπως όλα δείχνουν «έβραζε» μέσα της.

9620_VASO_LASKARAKI_2092014.jpg

Γι’ αυτό αποφάσισε να «ξεσπαθώσει» στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», λέγοντας:

«Αν θέλαμε να είναι ένα γεγονός ανακοινώσιμο, που θα έρθουν και θα βγάλουν φωτογραφίες, θα το είχαμε κάνει. Δεν είχαμε την οικονομική άνεση να πάμε σε ένα κτήμα και να κρυφτούμε μέσα πληρώνοντας 10.000-15.000 ευρώ. Ήθελα να το κάνω με πολύ απλό τρόπο σε ένα μέρος που διάλεξα. Απλά ο χώρος ήταν δημόσιος και δεν μπορούσα να απαγορεύσω στους φωτογράφους να μπούνε μέσα. Προσπάθησα να είμαι πολύ ευγενική και να τους πω ότι εφόσον το παιδί βγει με pixel, να τραβήξουν δυο-τρεις φωτογραφίες και να φύγουν».

9668_VASO_LASKARAKI_2092014.jpg

Ωστόσο όπως λέει, «δεν το έκαναν. Έκατσαν εκεί τουλάχιστον δυο ώρες και μου χάλασαν για λίγο την ημέρα. Μετά είδα στα περιοδικά ένα ολόκληρο άλμπουμ από την βάφτιση. Δεν ήθελα να γίνει αυτό, αλλά ωστόσο προσπάθησα να μην χαλαστώ εκείνη την ημέρα».

Τι έγινε στο τέλος;

«Απλά τους είπα “ευχαριστώ εσάς που το σεβαστήκατε, και εσάς που δεν το σεβαστήκατε”, και γίναμε λίγο θέαμα, αλλά εντάξει πέρασε κι αυτό. Είναι κάτι προσωπικό. Αν ήθελα να το κάνω, θα ήταν πολύ εύκολο να σηκώσω το τηλέφωνο και να το πω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top