Κατηγορούν πασίγνωστο τραγουδιστή ότι κλείστηκε σε φούσκα για να μην κολλήσει τον ιό Έμπολα!

ΔΕΙΤΕ τι επινόησε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Αφρική

Κατηγορούν πασίγνωστο τραγουδιστή ότι κλείστηκε σε φούσκα για να μην κολλήσει τον ιό Έμπολα!

​Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Έικον κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Αφρική, μιας και πολλοί κατηγορούν τον R&B τραγουδιστή, πως κλείστηκε μέσα σε μια γιγάντια φούσκα ώστε να μην κολλήσει τον ιό Έμπολα!

ακ1.jpg
Ο 41χρονος σταρ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, εμφανίστηκε στην Γκόμα του Κονγκό, φροντίζοντας να πάρει τα… «μέτρα» του ώστε να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες συνέπειες, μιας και όπως είναι ήδη γνωστό, ο ιός Έμπολα μεταδίδεται με γεωμετρική πρόοδο ενώ τη ζωή τους στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν χάσει 42 συνολικά άνθρωποι το τελευταίο εξάμηνο.

ακ2.jpg
Κατά την διάρκεια της performance του λοιπόν, ο Έικον μπήκε και κλείστηκε σε μια τεράστια φούσκα, την οποία πήραν στα χέρια του οι 60.000 θεατές της συναυλίας και την περιέφεραν στο χώρο.

ακ3.jpg
Η κίνησή του αυτή όμως, προκάλεσε χαμό, μιας και πολλοί τον κατηγόρησαν πως το έκανε για να μην κολλήσει Έμπολα, ο οποίος «θερίζει» το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Αφρική.

ακ4.jpg
Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιες άλλες φωνές, οι οποίες υπενθύμισαν πως ο R&B σταρ, έχει κάνει κάτι παρόμοιο πολλές φορές στο παρελθόν (2010), σε περιοχές όπως η Αυστραλία και το Ντουμπάι, που δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τον Έμπολα.

ακ5.jpg
Να σημειώσουμε πως η Έικον κατάγεται από την Σενεγάλη, ενώ ταξιδεύει συχνά στην Αφρική. Μάλιστα το 2011, το Forbes τον συμπεριέλαβε στη λίστα των πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της Αφρικής, ενώ στην κατοχή του έχει ένα ορυχείο διαμαντιών στην Νότιο Αφρική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top