Κέιτ Μίντλετον-πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ακολουθούν τη νομική οδό εναντίον ενοχλητικού φωτογράφου!

Είναι έξαλλοι επειδή παραβιάζει κατάφορα την ζωή του ενός έτους, πρίγκιπα Τζόρτζ

Κέιτ Μίντλετον-πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ακολουθούν τη νομική οδό εναντίον ενοχλητικού φωτογράφου!

​Να προστατέψουν πάσει θυσία τον γιο τους από τους ενοχλητικούς παπαράτσι είναι αποφασισμένοι Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ!

Το ζευγάρι που σε μερικούς μήνες περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό, αποφάσισε να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ώστε να προστατέψει τον πρίγκιπα Τζόρτζ από τα φλας ενός ενοχλητικού φωτογράφου, ο οποίος τον ακολουθεί…κατά πόδας! Φυσικά, η πράξη τους αυτή είναι κάτι σαν... προειδοποίηση, για όσους σκοπεύουν να μιμηθούν μελλοντικά τον συνάδελφό τους.

rs_1024x784-140721111331-1024.Prince-George-Birthday-Butterfly-2-072114.jpg
Ο εκπρόσωπος του Παλατιού, Τζέιμς Ρόσκο, σε επίσημη ανακοίνωσή του, τόνισε πως «η Δούκισσα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχουν ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να προστατέψουν τον ενός έτους γιο τους, από έναν συγκεκριμένο και άκρως επιθετικό φωτογράφο, ο οποίος ακολουθεί τον πρίγκιπα Τζόρτζ και την νταντά του, σε κάθε τους βήμα!»

prince-william-kate-middleton-prince-george-inline.jpg
Και ��ροσθέτει στην επίσημη ανακοίνωση πως «ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, κατανοούν τον ιδιαίτερο δημόσιο ρόλο του πρίγκιπα Τζόρτζ και μελλοντικού κληρονόμου, αλλά όσο είναι ακόμα μικρός, θα πρέπει να του επιτραπεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, όσο αυτό είναι δυνατόν».

rs_634x1024-140420072803-634.Kate-Middleton-Prince-William-George.jl.042014.jpg
Και καταλήγει: «Κανένας γονιός δεν θα ανεχόταν έστω και ως σκέψη, κάποιον να ακολουθεί το παιδί του, την ώρα που αυτό παίζει σε ένα δημόσια πάρκα, ή κάνει τις καθημερινές του δραστηριότητες».
kate-middleton-prince-william-bring-prince-george-over-to-an-epic-play-date__oPt.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top