Περιμένει δίδυμα η Κέιτ Μίντλετον; Έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση πάνω από μήνα!

Απογοητευμένη η Δούκισσα του Κέμπριτζ που ακυρώνει το ένα μετά το άλλο τα φιλανθρωπικά events

Περιμένει δίδυμα η Κέιτ Μίντλετον; Έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση πάνω από μήνα!

​Μπορεί οι φιλανθρωπίες και οι δημόσιες εμφανίσεις να «τρέχουν» στο Παλάτι, όμως η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να δώσει το «παρών» σε καμία από αυτές, καθώς υποφέρει από σοβαρές ναυτίες λόγω υπερέμεσης κύησης.

1412168140792_wps_38_Prince_William_and_Cather.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η Δούκισσα του Κέμπριτζ που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, δυσκολεύεται να κάνει το παραμικρό, ενώ βρίσκεται υπό στενή επιτήρηση στο Παλάτι, από τους βασιλικούς γιατρούς που είναι συνεχώς από πάνω της.

1412168264262_wps_39_The_Duchess_of_Cambridge_.jpg
Μάλιστα αν η κατάστασή της χειροτερέψει, δεν αποκλείεται να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο, όπως ακριβώς και την πρώτη φορά, όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζόρτζ.

1412168315529_wps_40_Britain_s_Catherine_Duche.jpg
Για το λόγο αυτό, η 32χρονη Κέιτ αναγκάστηκε να ακυρώσει ακόμα μια δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο, όπου θα έδινε το «παρών» στο Art Room, μια από τις πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις της οποίας είναι αρχηγός, και φροντίζει παιδιά με διαταραχές συμπεριφοράς.

1412173046589_Image_galleryImage_Catherine_Duchess_of_Camb.jpg1412173048308_wps_5_Catherine_the_Duchess_of_.jpg
Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η Κέιτ έγραψε ένα γράμμα στα παιδιά που την περίμεναν, ζητώντας ειλικρινά «συγγνώμη» που δεν μπόρεσε να είναι εκεί, χωρίς να κρύψει πως είναι «βαθειά απογοητευμένη» που δεν τα κατάφερε.

spl815342_001.jpg
Την ίδια στιγμή, όλο αυξάνονται τα δημοσιεύματα αλλά και τα… «στοιχήματα», ότι Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ, περιμένουν δίδυμα!

Μάλιστα, οι γιατροί εξηγούν ότι η υπερέμεση κύηση είναι ακόμα πιο σοβαρή όταν περιμένει κανείς δίδυμα, αποδίδοντας σε αυτό το γεγονός, ότι η Δούκισσα έχει να εμφανιστεί δημόσια για περισσότερο από ένα μήνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top