H «νυφική» ντουλάπα της Αμάλ Αλαμουντίν: Οι πέντε σχεδιαστές που επέλεξε να την ντύσουν

ΔΕΙΤΕ τα σύνολα που φόρεσε πριν και μετά τον γάμο της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ στη Βενετία

H «νυφική» ντουλάπα της Αμάλ Αλαμουντίν: Οι πέντε σχεδιαστές που επέλεξε να την ντύσουν

​Ούτε μια… ούτε δυο, αλλά ΠΕΝΤΕ εκπληκτικές δημιουργίες φόρεσε η Αμάλ Αλαμουντίν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Η 36χρονη σύζυγος του Τζόρτζ Κλούνεϊ, εμφανίστηκε στη Βενετία με ΠΕΝΤΕ διαφορετικά σύνολα, όλα με την υπογραφή κορυφαίων σχεδιαστών, κάνοντας τους fashion editors να παραμιλάνε!

Ξεκινάμε από το Dolce&Gabbana φόρεμα με το οποίο την πρωτοείδαμε στην Βενετία. Πρόκειται για μια maxi δημιουργία των Ιταλών σχεδιαστών, από την κολεξιόν SS13, με άσπρες και μαύρες οριζόντιες και κάθετες ρίγες.

Όσο για το πόσο μπορεί να κοστίζει ένα φόρεμα των D&G; Ξεκινά από 1.300 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 6.100 ευρώ!

dg1.jpgdg2.jpg
Συνεχίζουμε, με την κατακόκκινη τουαλέτα δια χειρός Alexander McQueen, την οποία η Αμάλ φόρεσε στο δείπνο που παρέθεσαν με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ μια μέρα πριν το γάμο, και η οποία ήταν μίνι μπροστά και μάξι πίσω.

alexander mq queen.jpgPAY-Amal-Alamuddin.jpg
Eπόμενος σχεδιαστής ο Giambattista Valli ο οποίος έντυσε την Αμάλ Αλαμουντίν με μια haute couture μίνι δημιουργία, την οποία επέλεξε η 36χρονη δικηγόρος ώστε να εμφανιστεί την Κυριακή για πρώτη φορά ως «Κυρία Κλούνεϊ». Πόσο κοστίζει μια δημιουργία του Giambatista Valli; Ξεκινά από 4.000 ευρώ και... ανεβαίνει!

giambatissta valli.jpgvalli.jpg
Aπό τις πλέον κομψές δημιουργίες, το άσπρο σύνολο (παντελόνι, τοπ και καπέλο), δια χειρός Stella McCartney, το οποίο φόρεσε η Αμάλ για τον πολιτικό γάμο με τον Κλούνεϊ, τη Δευτέρα και κοστίζει περίπου 600 ευρώ.

stella.jpgstella2.jpg
Αποκορύφωμα; Το εκπληκτικό νυφικό του Oscar de la Renta, κεντημένο με πέρλες και διαμάντια, το οποίο οι ειδικοί της μόδας χαρακτηρίζουν ως «αριστούργημα», και υπολογίζεται ότι κοστίζει 8.000-12.000 ευρώ!
1412078960962_wps_19_hello_george_and_amal_cov.jpg
300914175052_2658.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top