Στον Εισαγγελέα ο μεθυσμένος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την Μαστροκώστα!

«Η Γωγώ είχε άγιο… Ευτυχώς, φορούσε ζώνη ασφαλείας!»

Στον Εισαγγελέα ο μεθυσμένος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την Μαστροκώστα!

​Εμφανώς ταραγμένη βγήκε από το νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το απόγευμα της Δευτέρας. «Είχε άγιο… Ευτυχώς, φορούσε ζώνη ασφαλείας», είπε στην εκπομπή «Μία» η αδερφή της γυμνάστριας, ενώ ο οδηγός του φορτηγού, που βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Οι γιατροί που εξέτασαν την Γωγώ στο «Ασκληπιείο Βούλας» διαπίστωσαν μία απλή κάκωση και επιπόλαιες εκδορές στο πρόσωπο. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο, με τον καλό της φίλο, Χάρη Σιανίδη, να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.

«Eίναι πολύ καλά, δόξα τον Θεό, είναι πάρα πολύ καλά. Είχε άγιο 100%... Ευτυχώς, φορούσε ζώνη, αλλιώς, εννοείται, θα είχε πάθει μεγάλο κακό», είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star η αδερφή της γυμνάστριας.

Μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του φορτηγού εξαφανίστηκε, αλλά η Γωγώ συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του, τον οποίο και έδωσε στην Αστυνομία. Το πρωί της Τρίτης, ο οδηγός, που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για πρόκληση τροχαίου, εγκατάλειψη θύματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ για το τροχαίο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top