Mάθε ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την καινούργια ροκ όπερα της Βίσση!

Πότε αρχίζουν να χτυπούν οι «Καμπάνες του Edelweiss»;

Mάθε ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για την καινούργια ροκ όπερα της Βίσση!

Μία μοιραία ιστορία πάθους και απαγορευμένου έρωτα θα παρουσιάσει η Άννα Βίσση, όπως αποκαλύφθηκε από συντελεστές της ροκ όπερας η οποία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, θα λέγεται «Οι Καμπάνες του Edelweiss»!

Γραμμένη από τον Νίκο Καρβέλα και σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Κακλέα, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε η τραγουδίστρια και στους άκρως επιτυχημένους «Δαίμονες», η νέα ροκ όπερα θα παρουσιάζεται από τις 20 Ιανουαρίου 2015, στο «Pantheon Theater».

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της παράστασης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η τελική επιλογή των πρωταγωνιστών και η πρώτη μίνι πρόβα έγινε χθες, Δευτέρα, πιθανότατα στο έργο δεν θα υπάρχει πρόζα, αλλά μόνο τραγούδι, ενώ επί σκηνής θα βρεθεί και ένα ροκ συγκρότημα.

oi-kabanes-edelweiss-.jpg

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν ήδη γίνει γνωστά και έχει αναφέρει το star.gr, οι «Καμπάνες του Εdelweiss» διαπραγματεύονται την ιστορία μίας μητέρας η οποία χάνει τον γιό της. Χρόνια αργότερα, μητέρα και γιος συναντιούνται ξανά κι εκείνη τον ερωτεύεται, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά του, όμως, σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις…

«Δεν είναι ένα μιούζικαλ που ήρθε από έξω. Είναι από ελληνική “μαγιά” κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον», είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι κ.κ. Λιγνάδης και Κακλέας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top