ΤΡΑΓΙΚΟ: Μοντέλο «έκαψε» το λίπος στα πόδια της, επειδή την τρόλαραν στο Twitter

Υποβλήθηκε σε θεραπείες η 23χρονη, επειδή την έκαναν να νιώσει χοντρή

ΤΡΑΓΙΚΟ: Μοντέλο «έκαψε» το λίπος στα πόδια της, επειδή την τρόλαραν στο Twitter

​Βοήθεια στους… ειδικούς της ομορφιάς αναγκάστηκε να αναζητήσει η Έμι Γουλίλερτον, έπειτα από τρολάρισμα που έφαγε στο Twitter, με πολλούς χρήστες του social media, να την κοροϊδεύουν για τα… «χοντρά» της πόδια.

1411977814912_Image_galleryImage_image002_jpg.jpg1411977821305_Image_galleryImage_image001_jpg.jpg

Το 23χρονο μοντέλο που στο παρελθόν έχει υπάρξει και «Miss Universe England» ένιωσε τέτοιο κόμπλεξ, που κατέφυγε σε ινστιτούτο ομορφιάς και υπεβλήθη σε ειδική θεραπεία αξίας 767 ευρώ, ώστε να «κάψει» το λίπος στα πόδια της!

Όλα ξεκίνησαν πριν κάνα δίμηνο περίπου, όταν η Έιμι πήρε μερικά παραπανίσια κιλά, επειδή έπρεπε να τρώει πολλούς υδατάνθρακες ώστε να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.

1411977911071_wps_11_AOBPR_LIPO_AMYW_160614_05.jpg
Το αποκορύφωμα, ήταν η φωτογράφισή της ως άλλη «Αφροδίτη του Μποτιτσέλι», την οποία οι χρήστες του Twitter όχι μόνο δεν είδαν με καλό μάτι, αλλά άρχισαν να την αποκαλούν «φάλαινα» και «χοντρή».

1411977694492_Image_galleryImage_Amy_Willerton_strips_off_.jpg
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» τα πόδια της, να την τρολάρουν οι χρήστες των social media, και εκείνη να νιώσει ανασφάλεια, καταφεύγοντας στην ειδική μέθοδο που «παγώνει» το τοπικό πάχος στα πόδια της.

1411977741274_wps_7_Amy_Willerton_strips_off_.jpg
Η ίδια μάλιστα, παραδέχτηκε πως το σώμα της δεν είναι πλέον όπως παλιά, και πως στόχος της τώρα είναι να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά, ώστε να φωτογραφηθεί για το Ημερολόγιο της.

«Άκουσα για την μέθοδο αυτή ότι είναι αποτελεσματική και δεν πονάει. Επομένως, γιατί να μην την δοκιμάσω; Αν και κάνω συχνά γυμναστική, θεωρώ πως χρειαζόμουν λίγη έξτρα βοήθεια ώστε να χάσω τα παραπανίσια κιλά».

Resizer.jpg

Όσο για το πώς λειτουργεί η τεχνική αυτή;

Πρόκειται για μια θεραπεία 60 λεπτών, η οποία εφαρμόστηκε στο πάνω μέρος των μηρών της, και έχει 59% αποτέλεσμα, από την πρώτη μόνο συνεδρία.

Μια προστατευτική «γάζα» τοποθετείται στην περιοχή του σώματος που έχει «πρόβλημα», και το «ρουφάει», ζεσταίνοντας την επιδερμίδα.

Στη συνέχεια, σιγά σιγά μειώνει την θερμοκρασία του σημείου στους μείον 2 βαθμούς Κελσίου.

Αποτέλεσμα; Τα κύτταρ�� στο σημείο αυτό να κρυσταλλοποιούνται και να «πεθαίνουν», με το νεφρικό σύστημα του ανθρώπου να τα αποβάλλει μέσα στις επόμενες 6-8 εβδομάδες.

Όσο για την Έιμι; Ενθουσιάστηκε τόσο από το αποτέλεσμα, που «απάντησε» σε όσους την τρολάρουν, αναρτώντας φώτο της στο Twitter την ώρα που υποβαλλόταν σε θεραπεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top