Μοντέλο με βαμπιρισμό: «το μόνο που μπορούμε είναι να καλυτερεύσουμε»

Τι εξομολογείται για τις δυσκολίες της και το μάθημα ζωής που δίνει

Μοντέλο με βαμπιρισμό: «το μόνο που μπορούμε είναι να καλυτερεύσουμε»

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε μέσα από την εκπομπή «Μία» το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό. Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της ασθένειάς της, η Μέλανι Γκέιντος τόνισε την σημασία που έχει η αγάπη και η «πάλη» για όσα ονειρευόμαστε, επισημαίνοντας ότι η ίδια έχει μία φυσιολογική ζωή!

«Δεν είχα μια πάρα πολύ θετική παιδική ηλικία. Είχα προβλήματα και με τους γονείς μου. Ήξερα ότι η οικογένειά μου με αγαπούσε αλλά δημιουργούσα πρόβλημα. Δεν κατάφερα ποτέ να αναπτύξω την σχέση που ήθελα με την μητέρα μου, υπήρχαν και δυσκολίες με τον αλκοολισμό στο σπίτι», εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, προσθέτοντας πως όσα αντιμετώπισε στο σχολείο ήταν λιγότερα από εκείνα που αντιμετώπισε στο σπίτι της.

gaydos2.jpg

Επισημαίνοντας ότι ο βαμπιρισμός είναι γενετικό πρόβλημα, η Μέλανι εξήγησε πως πρόκειται για μια σπάνια πάθηση λόγω της οποίας δεν έχει μαλλιά και δόντια, εμφανίζει ακανόνιστη ανάπτυξη νυχιών, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή, εύθραυστη επιδερμίδα.

gaydos1.jpg

«Υπάρχουν άνθρωποι που εγκλωβίζονται στον εαυτό τους και το πρόβλημα που νομίζουν ότι έχουν και δεν μπορούν να υπερβούν τα εσκαμμένα», ανέφερε το μοντέλο και συνέχισε: «υπάρχουν πολλές δυνατότητες στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Πάντα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα! Το θέμα είναι να αποφασίσει κανείς να το ζήσει αυτό και να το παλέψει!».

gaydos3.jpg

Αν και είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα, η Μέλανι εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δεν ήθελε να την φωτογραφίζουν λόγω της εμφάνισής της. «Το μόντελινγκ άλλαξε την ζωή μου. Ήμουν ανασφαλής και, ξαφνικά, άρχισα να αισθάνομαι καλά. Οι φωτογραφίσεις που επέτρεψαν να καταλάβω ποια είμαι, τι θέλω και να γίνω μια ισχυρή προσωπικότητα. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ασθενή που ζούσε στο περιθώριο, αλλά μέσα από αυτή τη δουλειά κατάλαβα ότι χαίρομαι που εμπνέω και εμπνέομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε στα μαύρα και στα τάρταρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καλυτερεύσουμε», κατέληξε, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Μέλανι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top