ΝΕΕΣ λεπτομέρειες: 18 λεπτά κράτησε ο γάμος Κλούνεϊ - Αλαμουντίν!

Η χλιδή, το δώρο, η απαγόρευση και η ατάκα της βραδιάς

ΝΕΕΣ λεπτομέρειες: 18 λεπτά κράτησε ο γάμος Κλούνεϊ - Αλαμουντίν!

​Μόλις 18 λεπτά χρειάστηκαν για να «πέσει» το σύμβολο του αμετανόητου εργένη: τελετή – «αστραπή» έκαναν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν, με καλεσμένο του γάμου να αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες, αλλά και το «βέτο» που άσκησε το ζευγάρι!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παραμυθένιος γάμος του ηθοποιού και της δικηγόρου έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο πολυτελές «Palazzo Papadopoli» της Βενετίας, που είχε στολιστεί με λευκά άνθη και κεριά.

zeugos.jpg

Την τελετή έκανε ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης και καλός φίλος του γαμπρού, Ουόλτερ Βετρόνι, ενώ ο Τζορτζ και η Αμάλ, πιασμένοι χέρι – χέρι, διάβασαν τους όρκους που είχαν γράψει οι ίδιοι.

Στους καλεσμένους απαγορεύτηκε να έχουν μαζί τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ μπορούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες από τον γάμο με συγκεκριμένες φωτογραφικές μηχανές που τους δόθηκαν, τις λήψεις των οποίων θα ελέγξουν άνθρωποι από την ομάδα του Τζορτζ. Ρητή εντολή είναι να μην διαρρεύσει καμία πόζα από την τελετή, καθώς το ζευγάρι φέρεται να έχει συμφωνήσει να κυκλοφορήσουν τα γαμήλια ενσταντανέ από την αμερικάνικη «Vogue». Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, δεν είδαμε καμία φωτογραφία της νύφης!

Εκτός από τα γεύματα με εκλεκτό κρασί και σαμπάνια, οι νεόνυμφοι έκαναν και ένα ιδιαίτερο δώρο στους καλεσμένους τους: μία επιστολή, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι! «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είστε εδώ. Κάνατε πολύ δρόμο κι ελπίζουμε να άξιζε το ταξίδι. Η παρουσία σας σημαίνει πολλά για μας», γράφει, μεταξύ άλλων, η επιστολή και το ζευγάρι συμβουλεύει τους καλεσμένους να… φύγουν από τη Βενετία σήμερα, Δευτέρα, «πριν έρθει ο λογαριασμός»!

doro.jpg

Κάτω από τους εντυπωσιακούς πολυελαίους του ξενοδοχείου και είκοσι πίνακες μοντέρνας τέχνης, τα τραπέζια της δεξίωσης στολίστηκαν με λευκά λουλούδια, κηροπήγια και πορσελάνες διακοσμημένες με χρυσό 24άρων καρατίων. Την μουσική επένδυση ανέλαβαν ένα τρίο τζαζ μουσικής και ένας πιανίστας. Το μενού, που επιμελήθηκε ο φημισμένος Ιταλός σεφ Ρικάρντο ντε Πρα, περιελάμβανε αστακό, αρνάκι, ριζότο, λαβράκι και βοδινό, ενώ υπήρχαν και καναπεδάκια με προσούτο και σύκα.

Την ατάκα της βραδιάς, που έληξε στις 05:00 τα ξημερώματα, την «πέταξε» ο πατέρας της νύφης, σύμφωνα πάντα με όσα λέει αυτόπτης μάρτυρας. «Και τώρα, ήρθε η ώρα για εγγόνια!», φώναξε ο Ράμζι Αλαμουντίν και ελπίζουμε να τον άκουσε ο γαμπρός!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το γλέντι δεν σταματά εδώ: στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της νύφης θα παραθέσουν δεξίωση σε περίπου 200 άτομα, κυρίως από την Αμερική και τον Λίβανο, σε πολυτελές ξενοδοχείο λίγο έξω από το Λονδίνο.

zeugos3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top