Πρίγκιπας Γουίλιαμ –Κέιτ Μίντλετον: Νταϊάνα θέλουν να ονομάσουν το δεύτερο παιδί τους!

Τι δήλωσε ένας από τους πιο έγκυρους συγγραφείς που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια

Πρίγκιπας Γουίλιαμ –Κέιτ Μίντλετον: Νταϊάνα θέλουν να ονομάσουν το δεύτερο παιδί τους!

Πριν από τρεις εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και από εκείνη τη στιγμή τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

νττττ.jpg

Κάποιοι μάλιστα στοιχηματίζουν πάνω από 1.000 λίρες στο ερώτημα που έχει να κάνει με το όνομα που θα επιλέξει να δώσει το ζευγάρι στο νέο μέλος της πριγκιπικής οικογένειας.

Από την άλλη πλευρά, ένας από τους πιο έγκυρους συγγραφείς που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια και ο οποίος έχει γράψει τη βιογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι εάν το μωρό είναι κορίτσι θα ονομαστεί «Ελίζαμπεθ Νταϊάνα Γουίντσορ».

βνορτον.jpg
Συγκεκριμένα, ο Άντριου Μόρτον αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα Sun: «Στενοί φίλοι του Γουίλιαμ και η Κέιτ μου έχουν πει ότι εάν είναι κορίτσι θέλουν να την ονομάσουν Νταϊάνα. Συζητούσαν γυναικεία ονόματα πριν γεννηθεί ο γιος τους και τώρα ελπίζουν ότι το επόμενο παιδί τους θα είναι κορίτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν πραγμα��ικότητα την επιθυμία τους να τιμήσουν τη μητέρα του Γουίλιαμ. Δεν είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την σκέψη ότι θα τη φωνάζουν Princess Di. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή τους».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί ότι πολλοί από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας θα γίνουν έξαλλοι εάν το μωρό βαφτιστεί Νταϊάνα-Ελίζαμπεθ λόγω της “εχθρότητας” μεταξύ της Νταϊάνα και της βασιλικής οικογένειας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top