Έλληνας ηθοποιός με six-pack: «δεν έχω πάει ποτέ μου γυμναστήριο»

Πόσα θέλει να μας τρελάνει;;;

Έλληνας ηθοποιός με six-pack: «δεν έχω πάει ποτέ μου γυμναστήριο»

​Εντάξει, είπαμε να είσαι μετριόφρων, αλλά να έχεις από τους πιο γυμνασμένους κοιλιακούς στην ελληνική showbiz και να υποστηρίζεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ στο γυμναστήριο είναι... απίστευτο!

Την «κουφή» δήλωση της εβδομάδας την έκανε ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή εδώ και χρόνια, που λέει ότι ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό, αλλά για το κορμί - «τούμπανο» δεν έκανε καμία θυσία.

kritikos1.jpg

«Δεν γυμνάζομαι περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα για να το συντηρώ. Δεν έχω πάρει στη ζωή μου ούτε κρεατίνες, ούτε πρωτεΐνες, ούτε κανένα είδος αναβολικό… Δεν έχω πάει ποτέ μου σε γυμναστήριο. Έχω στο σπίτι μου έναν διάδρομο και μερικούς αλτήρες και φροντίζω να βρίσκω πάντα χρόνο για να φοράω τα αθλητικά μου παπούτσια και να τρέχω γύρω - γύρω το τετράγωνο. Είναι η καλύτερη άσκηση», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό «Ok!».

Καλέ Στέλιο, ούτε εγώ πάω γυμναστήριο και τρέχω γύρω - γύρω το τετράγωνο. Γιατί κοιλιακούς δεν έχω;

Πάλι καλά, πάντως, που δεν μας είπε ότι… γεννήθηκε με καλογυμνασμένο six-pack, όπως κάποιες κυρίες της showbiz που κάνουν δίαιτες πείνας και αποδίδουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους στα... καλά γονίδια!

kritikos2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top