Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν σου ανοίγει πόρτες η ομορφιά μόνη της»

Θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν σου ανοίγει πόρτες η ομορφιά μόνη της»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή τη νέα ταινία «Στα καλά καθούμενα», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και άλλους γνωστούς ηθοποιούς μίλησε για την ομορφιά αλλά και για το αν θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση.

Στην εν λόγω ταινία θα είναι ντυμένη καλόγρια και εξαιτίας αυτού του γεγονότος απαντά στο ερώτημα αν είναι μειονέκτημα για μια ηθοποιό που έχει προσόντα να ε��ναι ντυμένη με ράσα.

«Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Είναι ένας ρόλος και αφού σε αυτό το ρόλο καλούμαι να είμαι ντυμένη έτσι, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Βασικά, δεν με απασχόλησε ποτέ να δείξω αν έχω προσόντα ή όχι, οπότε δεν με απασχολεί αντίστοιχα και αν θα τα κρύψω».

Στην ερώτηση αν μετράει η εμφάνιση τώρα που είναι κάποια χρόνια στο χώρο έδωσε την εξής απάντηση: «Είμαι αρκετά χρόνια πια και είμαι σε μια ηλικία που δεν ξέρω αν μετράει η εμφάνιση. Βασικά, μετράει η εμφάνιση για οποιονδήποτε αφού ανάλογα με το πως είσαι παίρνεις και τους ανάλογους ρόλους. Δεν σου ανοίγει πόρτες η ομορφιά μόνη της».

Άραγε η Άννα Μαρία θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση αν δεν της άρεσε η εικόνα της στον καθρέφτη; «Αν αισθανόμουν ότι κάτι με ρίχνει πολύ ψυχολογικά και επηρεάζει την καθημερινότητα μου, μπορεί και να το έκανα».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top