Με βία η νέα ροκ όπερα της Βίσση: μάθε τον τίτλο και την υπόθεση!

πρώτη ανάρτηση: 27-09-2014, 00:12

Με βία η νέα ροκ όπερα της Βίσση: μάθε τον τίτλο και την υπόθεση!

​Οικογενειακά δράματα, ενδοοικογενειακή βία και άλλα «σκοτεινά» πάθη θα δούμε στη νέα ροκ όπερα που ετοιμάζουν η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιάννης Κακλέας! Τίτλος της; «Οι Καμπάνες του Εντελβάις»!

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση της ροκ όπερας «Δαίμονες», 22 χρόνια μετά τo πρώτο «ανέβασμα», Άννα, Νίκος και Γιάννης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο τίτλος της παράστασης, όπως αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Pantheon Theater», Δημήτρης Λιγνάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», είναι «Οι καμπάνες του Εντελβάις» και, φυσικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες για την πλοκή, η ροκ όπερα δεν διαδραματίζεται στην Ελλάδα και αρχίζει με μία ηθοποιό να υποδύεται την πρωταγωνίστρια σε ηλικία 15 ετ��ν. Η νεαρή θα αποκτήσει έναν γιο, τον οποίο θα χάσει μέσα από τα χέρια της. Μετά από χρόνια, η μητέρα θα συναντηθεί ξανά με το παιδί της, το οποίο θα ερωτευτεί, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά του! Ωστόσο, η στιγμή που θα γίνουν αποκαλύψεις δεν θα αργήσει…

Η πρεμιέρα της νέας ροκ όπερας αναμένεται τον Iανουάριο.

kampanesvissi.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top