ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: 3.650 ευρώ την βραδιά η γαμήλια σουίτα του Κλούνεϊ!

Τι αποκάλυψε υπεύθυνη του ξενοδοχείου – θα γίνουν δύο τελετές;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: 3.650 ευρώ την βραδιά η γαμήλια σουίτα του Κλούνεϊ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι θα διαμείνουν σε σουίτα αξίας 3.650 ευρώ την βραδιά, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η υπεύθυνη του ελληνικού ξενοδοχείου στη Βενετία!

Κλειστά κρατούν τα στόματα οι άνθρωποι του «Palazzo Papadopoli» σε ότι αφορά τον γάμο του γόη του Hollywood και της δικηγόρου, την ώρα που οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν δύο τελετές, μία θρησκευτική, το Σάββατο και μία πολιτική, την Δευτέρα.

«Δεν μπορώ να σας δώσω πληροφορίες για τους φιλοξενούμενους μας», είπε στο Star η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, που, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ανήκει σε οικογένεια κόντηδων από την Κέρκυρα.

Η υπεύθυνη, πάντως, δεν έκρυψε πως το δωμάτιο στο οποίο θα περάσουν τις πρώτες τους ώρες ως παντρεμένοι ο Τζορτζ και η Αμάλ κοστίζει 3.650 ευρώ την βραδιά!

Σύμφωνα, τέλος με την ίδια, το ζευγάρι συνήθως διέμενε στο «Cipriani» όταν επισκεπτόταν την Βενετία. Για την ιστορία, σε αυτό το πεντάστερο ξενοδοχείο, στο ημι-ιδιωτικό νησί Guidecca, θα διαμείνουν οι περίπου 150 καλεσμένοι, που ήδη άρχισαν να καταφτάνουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star με τις πληροφορίες για τον γάμο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top