Γνωστή σχεδιάστρια καταγγέλλει τον σύζυγό της για κακοποίηση!

«Δεν έφευγε αν δεν με έβλεπε να κλαίω», εξομολογείται

Γνωστή σχεδιάστρια καταγγέλλει τον σύζυγό της για κακοποίηση!

Βαριές κατηγορίες κατά του πρώην συντρόφου της, που τώραέχει φύγει από τη ζωή, εξαπολύει η διάσημη σχεδιάστρια Βίβιεν Γουέστγουντ, γνωστή ως «βασίλισσα της πανκ».

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, σε απόσπασμα του βιβλίου της που δημοσιεύτηκε στη «Sunday Times», εξομολογείται πως δέχτηκε ψυχολογική και σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μάλκολμ Μακ Λάρεν!

imagesKI0N8YI9.jpg

Όπως γράφει στη βιογραφία της η «βασίλισσα της πανκ», τώρα που πια έχει φύγει από τη ζωή ο Μάλκολμ μπορεί να αποκαλύψει κάποια πράγματα για κείνον: «συμπεριφερόταν πραγματικά απάνθρωπα. Επαγγελματικά, προσωπικά, με κάθε τρόπο. Χτυπούσα το Μάλκολμ, Μια μέρα με χτύπησε κι εκείνος... Είχε αυτό το πράγμα που δεν μπορούσε να φύγει από το διαμέρισμα μέχρι να με δει να κλαίω��, αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Βολές» κατά του εκλιπόντα εξαπολύει και ο γιος τους, Τζόε Κορέ, που χαρακτηρίζει τον πατέρα του έναν απαίσιο νταή που ένιωθε χαρούμενος κάνοντας την μητέρα του να κλαίει!

Το βιβλίο της σχεδιάστριας θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου, ωστόσο, οι αποκαλύψεις της έχουν ήδη προκαλέσει σάλο και κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top