Παπούτσια που έχουν στις σόλες τα αρχικά του φορά ο πρίγκιπας Χάρι!

ΔΕΙΤΕ το πατούμενο που κοστίζει μια μικρή περιουσία

Παπούτσια που έχουν στις σόλες τα αρχικά του φορά ο πρίγκιπας Χάρι!

​Μια μικρή περιουσία κοστίζουν τα παπούτσια που φορά ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος βρήκε την «ευκαιρία» να δείξει το κάτω μέρος τους, την ώρα που έσκυψε για να μιλήσει σε ένα 4χρονο αγοράκι.

η1.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο 30χρονος πρίγκιπας έχει στις σόλες των παπουτσιών του, τυπωμένα τα αρχικά του. Πρόκειται για ένα «Η» από το «Harry», έτσι για να αποκτήσει το πατούμενο… «προσωποκεντρικό» χαρακτήρα.

η2.jpg
Τα εν λόγω παπούτσια κοστίζουν περίπου 1.500 λίρες (1.900 ευρώ), είναι κατασκευασμένα στο χέρι α��ό την εταιρία John Lobb, η οποία βρίσκεται κοντά στο παλάτι του St James και έχει τις… «εγγυήσεις» του!

η3.jpgη4.jpg
Για την ιστορία πάντως, εκτός από τα πανάκριβα πατούμενα με το αρχικό του, ο πρίγκιπας Χάρι έδειξε για ακόμα μια φορά την ευαίσθητή του πλευρά, δίνοντας το «παρών» στα «WellChild Awards», μια εκδήλωση που γίνεται για να τιμηθεί η γενναιότητα και το κουράγιο που επέδειξαν πολύ άρρωστα παιδιά.

η5.jpg
Εκεί, ο Χάρι συνάντησε και ένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόλις 900 γραμμάρια και έχει κάνει συνολικά 40 εγχειρήσεις.

η6.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας συγκινήθηκε από το αξιαγάπητο αγοράκι, το οποίο του έκλεψε την καρδιά, ενώ στο τέλος του έδωσε και μια πολύ τρυφερή αγκαλιά.
η7.jpg
η8.jpg
η9.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top