Κουέντιν Ταραντίνο: Ο σύντροφος της Ούμα Θέρμαν, ανταλλάσσει καυτά φιλιά με 33χρονη ηθοποιό!

ΔΕΙΤΕ τον διάσημο σκηνοθέτη σε τρυφερά ενσταντανέ με άλλη γυναίκα

Κουέντιν Ταραντίνο: Ο σύντροφος της Ούμα Θέρμαν, ανταλλάσσει καυτά φιλιά με 33χρονη ηθοποιό!

​Μπορεί το τελευταίο διάστημα Κουέντιν Ταραντίνο και Ούμα Θέρμαν να είχαν έρθει πολύ… «κοντά» με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέχρι και για το ότι παντρεύτηκαν κρυφά, αλλά φαίνεται πως το ειδύλλιό τους είτε περνά σοβαρή κρίση, είτε δεν υφίσταται πια.

q1.jpg
Οι νέες φωτογραφίες του 51χρονου σκηνοθέτη να φι��ά παθιασμένα άλλη γυναίκα, το αποδεικνύουν.

q2.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ο Ταραντίνο πιάστηκε στα πράσα με την 33χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιό, Βανέσα Φερλίτο, να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές.

q3.jpg
Οι δυο τους (είχαν συνεργαστεί το 2007 στην ταινία Grindhouse), συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με τον Ταραντίνο να «χαίρεται» πολύ που την είδε. Τόσο που την άρπαξε και άρχισε να τη φιλά παθιασμένα, με την 33χρονη ηθοποιό να… μην το παίζει και δύσκολη.

q4.jpg
Ταραντίνο και Φερλίτο δείπνησαν μαζί, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν από το εστιατόριο πιασμένοι αγκαλιά, με τον διάσημο σκηνοθέτη να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός.

q5.jpgq6.jpg
Όσο πάντως ο Κουέντιν «χαιρόταν» την 33χρονη ηθοποιό, η 44χρονη Ούμα Θέρμαν έδινε το «παρών» σόλο στο 8ο κατά σειρά ετήσιο event «Clinton Global Citizen Awards», στην Times Square.

q7.jpgq8.jpg
Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη ανάμεσα στο (πρώην;) ζευγάρι, μιας και τους προηγούμενους μήνες τους είχαμε δει να φιλιούνται παθιασμένα στο Κόκκινο Χαλί, με την 44χρονη ηθοποιό να μην αρνείται πως κάτι «τρέχει» ανάμεσα σε εκείνη και τον σκηνοθέτη.

q9.jpg
Άλλωστε ήταν γνωστό τοις πάσι, πως ο Ταραντίνο ήταν για χρόνια ερωτευμένος με την «Μούσα» του, Ούμα Θέρμαν, με την σχέση τους να περνά σε άλλο επίπεδο μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Αρμπάντ Μπουσόν.
q12.jpg
q10.jpg
q11.jpg
q13.jpg
q14.jpg
q15.jpg
q16.jpgq17.jpg
uma.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top