Ιδού το νέο ζευγάρι: ��ι πρώτες κοινές φωτογραφίες Τζένιφερ Λόρενς - Κρις Μάρτιν!

Με τον πρώην της Γκουίνεθ Πάλτροου έκαναν «τσακωτή» την ηθοποιό

Ιδού το νέο ζευγάρι: οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Τζένιφερ Λόρενς - Κρις Μάρτιν!

​Για την σχέση τους ακούγαμε και ντοκουμέντα δεν βλέπαμε: ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς και τον πρώην σύζυγο της Γκούινεθ Πάλτροου, που απαθανατίστηκαν πρώτη φορά μαζί!

lawrencemartin.jpg

Οι φήμες για το νέο ζευγάρι του Hollywood, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, δίνουν και παίρνουν από τα μέσα Αυγούστου, ωστόσο, χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να δούμε την νεαρή ηθοποιό μαζί με τον τραγουδιστή.

lawrencemartin3.jpg

Τζένιφερ και Κρις έγιναν «τσακωτοί» την ώρα που αποβιβάζονταν από ιδιωτικό τζετ, το Σάββατο που μας πέρασε, στο Λος Άντζελες και, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τους βλέπουμε ντυμένους χαλαρά και χαμογελαστούς στο αεροδρόμιο, αφότου διασκέδασαν σε μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας.

lawrencemartin5.jpg

Προς το παρόν, ούτε η 24χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ούτε ο 37χρονος frontman των Coldplay, έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες για την σχέση τους.

lawrencemartino.jpg

Οι φήμες, πάντως, λένε πως κάτι «ψήνεται» μεταξύ τους από την 1η Ιουλίου, μετά από συναυλία του συγκροτήματος στο Λονδίνο και περίπου τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Κρις Μάρτιν από την Γκουίνεθ Πάλτροου, έπειτα από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά…

lawrencemartin6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top