ΔΕΣ τι θα κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ η Λέιντι Γκάγκα!

Έτοιμη να απογειώσει την ελληνική πρωτεύουσα η 28χρονη σταρ

ΔΕΣ τι θα κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ η Λέιντι Γκάγκα!

​Η ώρα που πολλοί περίμεναν έφτασε: απόψε, η Λέιντι Γκάγκα ανεβαίνει στη σκηνή του ΟΑΚΑ, έτοιμη να απογειώσει την Αθήνα με μία συναυλία που περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτι!

Το «ArtRave: The Artpop Ball Tour», όπως ονομάζεται η περιοδεία της 28χρονης σταρ, άρχισε τον Μάιο και, μέχρι να ολοκληρωθεί, στις 24 Νοεμβρίου, στο Παρίσι, υπολογίζεται ότι εκατομμύρια fans θα παρακολουθήσουν μια από τις 78 συνολικά συναυλίες της σε 68 διαφορετικές πόλεις.

gagaoutfit1.jpg

Η εκκεντρική performer, που προκαλεί θετικά και αρνητικά σχόλια με κάθε εμφάνισή της, θα ερμηνεύσει στη σκηνή του ΟΑΚΑ εικοσιτέσσερα τραγούδια, όπως τα «Applause», «G.U.Y.» και «Do What U Want» από το πρόσφατο άλμπουμ της, αλλά και παλιά αγαπημένα, όπως τα «Telephone», «Just Dance», «Born This Way» και «Bad Romance».

gagaart.jpg

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Λέιντι Γκάγκα, πλαισιωμένη από 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζει 14 outfits, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν χρωματιστές περούκες, περίεργα κορμάκια, εντυπωσιακά φτερά και μια… στολή χταποδιού!

gagaart2.jpg

Η τεράστια σκηνή που έχει στηθεί στο στάδιο ονομάζεται «Χοντρή Κυρία» και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31 και το ύψος 21 και, συνολικά, καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων! Παράλληλα, έχουν κρεμαστεί δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

fatlady.jpg

Για το σόου της Λέιντι Γκάγκα απαιτήθηκαν 21.346 ώρες εργασίας, από τεχνικούς, μηχανικούς, στυλίστες, μουσικούς, χορευτές και χορογράφους. Η παραγωγή χρησιμοποιεί μια μικρή… στρατιά, αποτελούμενη από 1.500 άτομα. Μάλιστα, 144 από αυτά ενεργά και συνοδεύουν την τραγουδίστρια, την ώρα που 21 νταλίκες μεταφέρουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό!

gagaart3 (800x533).jpg

Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18:30. Το σόου θα αρχίσει στις 19:00, με τον Άλεξ Καββαδία (για τον οποίο έγραψε νωρίτερα το star.gr), ενώ η Λέιντι Γκά��κα θα καλησπερίσει την Αθήνα γύρω στις 21:00

Δείτε στα βίντεο στιγμιότυπα από όσα θα κάνει απόψε η Λέιντι Γκάγκα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top