Συνέλαβαν γνωστή ηθοποιό επειδή… φιλιόταν μέσα σε αμάξι!

Την πέρασαν για πόρνη - για εξευτελισμό και ρατσισμό μιλά η ίδια

Συνέλαβαν γνωστή ηθοποιό επειδή… φιλιόταν μέσα σε αμάξι!

​Με χειροπέδες βρέθηκε γνωστή ηθοποιός του Hollywood επειδή… φιλιόταν με έναν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του!

Η Ντανιέλε Γουότς, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Τζάνγκο, ο Τιμωρός», κατήγγειλε πως αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες την συνέλαβαν επειδή νόμιζαν ότι ήταν πόρνη!

2FCAE3265969B9F9C01A84CF2999A95F.jpg

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν η ηθοποιός φιλούσε τον… σύζυγό της, Μπράιαν Λούκας, ο οποίος είναι λευκός, μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το ζευγάρι να τους δείξουν τις ταυτότητές τους, κάτι που ο Λούκας έκανε, ενώ η Γουότς τους επεσήμανε ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να το πράξει. Μόλις οι αστυνομικοί την αναγνώρισαν και επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της, την άφησαν ελεύθερη χωρίς να της δώσουν εξηγήσεις.

1410668586241_wps_9_Django_Unchained_actress_.jpg

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε τι συνέβη, δημοσιεύοντας στα social media δύο φωτογραφίες: στη μία έχει σημάδια στον καρπό από τις χειροπέδες, ενώ στην άλλη στέκεται δακρυσμένη κι ένας αστυνομικός την ανακρίνει. Παράλληλα, ο σύζυγός της βιντεοσκόπησε την σκηνή.

628x471.jpg

«Ψάχνουμε το θέμα και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, ενδεχομένως, τη Δευτέρα», αρκέστηκε να πει εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, ενώ η Γουότς δήλωσε πως νιώθει εξευτελισμένη.

Άλλη διάσταση, πάντως, δίνει μία μαρτυρία που θέλει το ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και την ηθοποιό να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το σημείο όταν οι δύο αστυνομικοί ζήτησαν ταυτότητες.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς η Γουότς και ο Λούκας υποστηρίζουν ότι η όλη ιστορία έχει να κάνει με υποψίες των Αστυνομικών λόγω του διαφορετικού χρώματος που έχουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεσαν θύματα ρατσισμού!

Δείτε στο βίντεο την στιγμή της σύλληψης της ηθοποιού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top