Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή- Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του

Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατό του- Πρώτη ανάρτηση: 02/09/2014 17:54

Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή- Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του

Την Τετάρτη θα πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης μετά την άνιση και πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η κηδεία του αγαπημένου τραγουδοποιού και ερμηνευτή θα γίνει στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο της Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

vardis.jpg
Εκεί ανάμεσα στα αγαπημένα του πρόσωπα που θα τον ��ποχαιρετίσουν θα βρίσκονται ο γιος του Γιάννης και οι γυναίκες της ζωής του: η κόρη του Καλλιστώ και η τελευταία σύντροφός του Φιλοθέη. Όλοι τους στάθηκαν στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

Resizer.jpg
Ο Αντώνης Βαρδής «πάλευε» με τον καρκίνο εδώ και 23 χρόνια, από τότε που ήταν 43 ετών, παρόλο που η περιπέτεια της υγείας του έγινε ευρέως γνωστή τον τελευταίο χρόνο.

Τότε σηματοδοτήθηκε η αρχή του τέλους...

vardis_533_355.jpg
Του διαγνώστηκε κακοήθης όγκος στον εγκέφαλο και -επειδή οι Eλληνες γιατροί δεν αναλάμβαναν να τον χειρουργήσουν, φοβούμενοι μήπως πειραχτεί το νεύρο της ομιλίας-μεταφέρθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας.

670_8bdcf1a7-0903-4903-b253.jpg
Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Αντώνης Βαρδής μπαίνει ξανά στο νοσοκομείο: η οικογένειά του κάνει έκκληση για αίμα, ο κόσμος ανταποκρίνεται και η «μάχη» συνεχίζεται.

Όμως τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου ο καρκίνος "στέφεται" νικητής...

Εντωμεταξύ, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr τα social media έχουν πάρει φωτιά, καθώς γνωστοί τραγουδιστές και συνθέτες, αλλά και θαυμαστές του αδικοχαμένου Αντώνη Βαρδή γράφουν συγκινητικά λόγια και ανεβάζουν τραγούδια του τα οποία αγαπήθηκαν από όλους.







Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top