Το συγκινητικό αντίο του Γ. Νταλάρα στον Α.Βαρδή: «Βιάστηκες βρε Αντώνη! Θα τα ξαναπούμε»

«Καλό ταξίδι φίλε»

Το συγκινητικό αντίο του Γ. Νταλάρα στον Α.Βαρδή: «Βιάστηκες βρε Αντώνη! Θα τα ξαναπούμε»

Με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στο προσωπικό του blog αποχαιρέτησε ο Γιώργος Νταλάρας τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, είπε «αντίο» στον καλό του φίλο και συνάδελφο, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, και στα πρώτα τους βήματα.

Με ένα κείμενο που αναφέρεται στις παλιές, καλές και ευτυχισμένες τους στιγμές, ο Γιώργος Νταλάρας του ευχήθηκε «καλό ταξίδι», λέγοντάς του πως «θα τα ξαναπούμε».

Το «αντίο» του, συνόδευσε με μια παλιά ασπρόμαυρη φ��το, στην οποία απεικονίζονται ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας, ο Αντώνης Βαρδής, η Χαρούλα Αλεξίου και η Άννα Βίσση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ:

«Ο Αντώνης!

photo-300x214.jpg
Φίλος και σύντροφος των πρώτων μας ευτυχισμένων στιγμών στη δουλειά και στη ζωή, που τότε ήταν ένα. Των πολύ προσωπικών στιγμών που δεν μοιράζονται. Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Ένα λαϊκό παιδί με σπάνιο ταλέντο που δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα. Όλα τα κέρδισε με σκληρή δουλειά, προσωπικό κόπο, ακόμα και τη ζωή του. Έκλεισε το μάτι στον κίνδυνο κι άλλες φορές. Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στην μουσική, στα παιδιά του, στους δικούς του ανθρώπους, στους φίλους του. Χάρισε στον κόσμο καταπληκτικά τραγούδια που θα ζουν στις καρδιές μας. Πέρα απ’ τα τραγούδια του, όσοι είναι μουσικοί και γνωρίζουν, ξέρουν ότι είναι μοναδικός μουσικός με πηγαίο ταλέντο. Ξεκίνησε με τη σύγχρονη μουσική και αγάπησε με πάθος και τη λαϊκή. Αγάπησε τον Τσιτσάνη, τον Καλδάρα, τον Καζαντζίδη και από την άλλη λάτρεψε τον Θεοδωράκη και τον Μούτση. Άνθρωπος γενναιόδωρος και γενναίος, χαριτωμένος, με σπάνιο χιούμορ, με θάρρος, με αξιοπρέπεια, με λεβεντιά…

Βιάστηκες βρε Αντώνη!…

Ο Γιάννης, η Καλλιστώ και η Φιλοθέη έχουν τώρα ανάγκη τη δύναμή σου και το κουράγιο σου.

Καλό ταξίδι φίλε.Θα τα ξαναπούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top