Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο για να παντρέψω την κόρη μου»

Ούτε η Λασκαράκη θα βάλει ποτέ νυφικό!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο για να παντρέψω την κόρη μου»

​Νυφικό η Βάσω Λασκαράκη θα φορέσει μόνο στο γύρισμα κάποιας σειράς ή στις πρόβες κάποιας θεατρικής παράστασης, αφού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κατά του θρησκευτικού γάμου!

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τονίζει πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο στο γάμο της κόρης του: «Δε θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο με τη Βάσω. Έχουμε κάνει άλλωστε πολιτικό. Θα με δεις να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας για το παιδί μόνο, όταν το παντρέψω και μόνο αν θέλει και η ίδια αλλιώς ούτε που το σκέφτομαι».

Παράλληλα, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ενώ προσθέτει πως με την Βάσω θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, ειδικά, το παιδί τους. «Δε θέλω να πηγαίνει στο σχολείο και να ξέρουν πως είναι. Με ενοχλεί. Αν ήθελα να φαίνεται θα την έβγαζα στο Facebook ή στο twitter. Ήδη όμως έχω στείλει με δικηγόρο χαρτί που έχει πάει παντού», υπογραμμίζει ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιάννης δεν κρύβει την ενόχλησή του για τους παπαράτσι: «Οτιδήποτε έχω δει από παπαράτσι με ενοχλεί αφάνταστα αλλά τι να κάνω; Να πάρω ένα δίκαννο και ν αρχίσω να κυνηγάω κόσμο; Τώρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει παπαράτσι. Σε βγάζει φωτογραφία με ένα κινητό και τη στέλνει όπου γουστάρει. Δε μπορεί να ελεγχθεί αυτό το πράγμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top