Αποκλειστικά στο STAR: «ο Ασλάνης δεχόταν απειλές πριν αυτοκτονήσει»

πρώτη ανάρτηση: 31-08-2014, 22:21

Αποκλειστικά στο STAR: «ο Ασλάνης δεχόταν απειλές πριν αυτοκτονήσει»

Το ότι ο Μιχάλης Ασλάνης δεχόταν απειλές για την ζωή του πριν αυτοκτονήσει, εξομολογείται στενή του συνεργάτιδα! Την ίδια ώρα, στο μνημόσυνο για τον σχεδιαστή, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ο Τεό Θεοδωρίδης μετά την αποφυλάκιση του.

Το μοντέλο θέλησε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του Μιχάλη Ασλάνη στο μνημόσυνο που έγινε το πρωί στη Χαλκίδα. Είναι φανερά αδυνατισμένος αλλά ήρεμος. Η εικόνα του δείχνει και τα χρόνια που πέρασαν μέσα στη φυλακή.

Δίπλα του είχε παλιούς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ο Τάκης Ζαχαράτος ξέσπασε σε δάκρυα όταν τον είδε, θέλοντας να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Λιγομίλητος ο Τεό, θέλησε μονό να μιλήσει αποκλειστικά στο STAR για τον Μιχάλη αφού στο αντίο δεν ήταν εκεί...

«Εδώ ήρθαμε να θυμηθούμε τον Μιχάλη και να μην τον ξεχάσουμε» δήλωσε στο STAR ο Τεό Θεοδωρίδης.

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή η γυναίκα που ήταν στο ατελιέ την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης έφυγε από τη ζωή. Μιλά ανοικτά για απειλές που δεχόταν ο γνωστός σχεδιαστής.

«Εμένα προσωπικά μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν απειλές. Μου έλεγε ότι κινδυνεύει η ζωή του» δηλώνει η επί 15 έτη συνεργάτης του Γεωργία Παπαδάκη.

Η κα Παπαδάκη μιλάει και για τις δύο γυναίκες που σύμφωνα με το περιβάλλον του σχεδιαστή κατέστρεψαν τον Μιχάλη Ασλάνη: «Κάνανε πολλά. Κλέβανε τα νυφικά, τα πουλάγανε τα νοικιάζανε. Μέχρι και σπίτι αγοράσανε με την υπογραφή του».

Απαρηγόρητη είναι, εξάλλου, η αδερφή του αξέχαστου σχεδιαστή. «Τι να πει κανείς, όλα είναι τόσο μικρά. Αυτό το παιδί τον είχα και σαν γιό μου και σαν αδερφό μου. Έφυγε μέσα από την αγκαλιά μας τόσο ξαφνικά. Και ο τρόπος που έφυγε μας έχει κάνει κουρέλια» δηλώνει στο STAR.

«Ήξερα ότι υπήρχαν δυσκολίες αλλά όχι σε τέτοιο τέτοιο βαθμό, για να φτάσει εκεί» προσθέτει η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top