Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «”χάσαμε” μια κόρη στο 5ο μήνα της κύησης»

Δύσκολες στιγμές λίγο πριν τον γάμο του

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «”χάσαμε” μια κόρη στο 5ο μήνα της κύησης»

​Ένα άσχημο περιστατικό «σημάδεψε» τον Σταύρο Νικολαΐδη, τον Μιχαλάκη από τα «Εγκλήματα», λίγο πριν ντυθεί γαμπρός: όπως αποκάλυψε, η σύζυγός του έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης!

«Τον χειμώνα “χάσαμε” ένα παιδάκι και στεναχωρηθήκαμε. Η Γιώτα ήταν 5 μηνών έγκυος και το μωρό ήταν κοριτσάκι. Ανυπομονούσε να ξεκινήσουμε πάλι, αλλά πριν από το γάμο δεν γινόταν με τίποτα, δεν θέλαμε να έχει τίποτα ιστορίες… Περιμέναμε να γίνει ο γάμος, να ηρεμήσουμε, για να ξαναβάλουμε μπροστά», λέει ο νεαρός ηθοποιός, που ντύθηκε γαμπρός μετά από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης.

Ο Σταύρος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Παλιόπυργο Ναυπάκτου: «έγινε εκεί γιατί το είχε τάξει στο συχωρεμένο τον πατέρα της. Του είχε πει, όταν ζούσε, ότι όταν παντρευτεί, θα κάνει εκεί το γάμο της. Ο πεθερός μου “έφυγε” 6 μήνες πριν τη γνωρίσω. Πραγματοποιήθηκε η υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της», αναφέρει.

«Εκεί που έγινε ο γάμος ήταν ένα ωραίο μέρος, επάνω στο βουνό. Το τραπέζι έγινε δίπλα στην εκκλησία. Εκεί δεν υπήρχε κέντρο για να γίνει μετά το τραπέζι. Είχαμε 560 άτομα. Αν ζούσε ο πεθερός μου, δεν θα κουνούσαμε ούτε το δαχτυλάκι μας, γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ αγαπητός. Για τον πρώτο του γιο είχε οργανώσει γάμο για 1.000 άτομα», συνέχισε ο τηλεοπτικός Μιχαλάκης, προσθέτοντας ότι οι προετοιμασίες του γάμου κράτησαν δύο μήνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top