ΕΤΣΙ κατάφεραν να κρατήσουν ΚΡΥΦΟ το γάμο τους Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί

Δεν διέρρευσε ούτε μία φωτογραφία!

ΕΤΣΙ κατάφεραν να κρατήσουν ΚΡΥΦΟ το γάμο τους Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί

Επτασφράγιστο μυστικό θέλησαν να κρατήσουν το γάμο τους ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί και τα κατάφεραν!

Ούτε μία φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει από την τελετή που πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο στο κτήμα τους Chateau Miraval, στη νότια Γαλλία, παρουσία των έξι παιδιών τους.

Για να καταλάβετε, όλοι κι όλοι οι καλεσμένοι του διάσημου ζευγαριού ήταν… 22 άτομα!

Το αποτέλεσμα; Οι παπαράτσι να τραβάνε τα… μαλλιά τους!

290814103127_7914.jpg
Πως όμως οι Μπραντζελίνα τους την έσκασαν και εκείνοι δεν το πήραν χαμπάρι;

«Ξέρουν και οι δύο τόσο καλά πώς να διαχειρίζονται τα ΜΜΕ και να κρατάνε αυτά που πρέπει για τους ίδιους μ��χρι τη στιγμή που θα είναι έτοιμοι να τα δημοσιοποιήσουν» λέει η αναπληρώτρια διευθύντρια ειδήσεων του περιοδικού «Us Weekly», Aλισάντρα Πουλίτι, προσθέτοντας πως τόσο η «Αντζελίνα όσο και ο Μπραντ ξέρουν από στρατηγική, δεν ήταν έκπληξη λοιπόν».

angelina-jolie-brad-pitt.jpg
Πριν την τέλεση του μυστηρίου κανείς από τους δύο σταρ δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση, αποφεύγοντας έτσι να μιλήσουν για τις φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι.

280814191617_7754.jpg
«Δεν είναι τυχαίο που οι δυο τους δεν ενεπλάκησαν ποτέ σε όσα γράφονται στα περιοδικά για τη σχέση τους» δήλωσε η οικοδέσποινα του talk show «Celebrity Corner».

Και όλα αυτά την ώρα που όλων τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα MTV και Emmy Awards.

Σημαντικό ήταν επίσης το γεγονός ότι μόνο τα έξι τους παιδιά γνώριζαν για το γάμο. Αν έστελναν προσκλήσεις στους καλεσμένους τότε «ο γάμος δεν θα έμενε κρυφός» λέει η διοργανώτρια γάμων Marcy Blum.

Επίσης, όπως γράφει και η Daily News η τοποθεσία που έγινε ο γάμος ήταν ακόμα ένα πλεονέκτημα για τους δύο διάσημους ηθοποιούς. Η Γαλλία έχει πολύ αυστηρούς νόμους για τους παπαράτσι, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά, από ότι στις ΗΠΑ ή στην Αγγλία.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top