Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! ΔΕΙΤΕ την Σάρον Στόουν εντελώς ΑΒΑΦΗ και με σημάδια στο λαιμό

Απογοήτευσε τους θαυμαστές της η διάσημη ηθοποιός

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! ΔΕΙΤΕ την Σάρον Στόουν εντελώς ΑΒΑΦΗ και με σημάδια στο λαιμό

Μπορεί η εκθαμβωτική της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες να είχε αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο αυτή τη φορά η Σάρον Στόουν απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

stone2_3.jpg
Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ σε ινστιτούτο ομορφιάς εντελώς άβαφη με αποτέλεσμα να...τρομάξουμε να την αναγνωρίσουμε!

stone3_3.jpg
Αυτό που δεν πέρασε επίσης απαρατήρητο είναι τα σημάδια που έχει στο λαιμό της, τα οποία δείχνουν ότι έχει περάσει από το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού.

Η ίδια βέβαια στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι το σημάδι δεν είναι από λίφτινγκ αλλά μετά από κάποιο ατύχημα που είχε στην ιππασία.

stone1_3.jpg
«Δεν μπορώ να σας πω πόσοι πλαστικοί χειρουργοί προσπάθησαν να μου πουλήσουν λίφτινγκ. Αυτό βέβαια δεν είναι ηθικό καθώς έρχεται σε αντίθεση με τον όρκο του Ιπποκράτη, ο οποίος έλεγε ότι δεν πρέπει ένας γιατρός να κάνει επέμβαση σε ασθενή προκαλώντας του κακό. Γιατί μια τέτοια επέμβαση μπορεί να βλάψει έναν άνθρωπο. Αν όμως κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε, τότε δεν είμαι κατά. Για παράδειγμα εγώ στα 20 μου είχα ένα ατύχημα στην ιππασία και χρειάστηκε να κάνω πλαστική. Εξου και το μεγάλο σημάδι στο λαιμό μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top