Τι λέει ο άντρας της Καγιά για τις καταγγελίες ότι έβριζε και χτύπαγε την πρώην του!

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Ηλίας Κρασσάς

Τι λέει ο άντρας της Καγιά για τις καταγγελίες ότι έβριζε και χτύπαγε την πρώην του!

​Με μία ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του απαντά ο Ηλίας Κρασσάς στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του ότι την έβριζε και την χτυπούσε!

«Είναι ενδεικτικό των κινήτρων της πρώην συζύγου του εντολέως μου, κυρίου Κρασσα, το γεγονός οτι καταφέρεται εναντίον του με αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς -τους οποίους μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στον Τύπο- λίγες μόνο ��μερες μετά τον γάμο του. Ο εντολέας μου -τα στοργικά αισθήματα του οποίου προς τα παιδιά του και την γενναιοδωρία του προς την ίδια δεν τόλμησε να αμφισβητήσει η κυρία Μπάρλα- είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ως κόρην οφθαλμού την τιμή του, την ψυχική υγεία των παιδιών του και την οικογενειακή του γαλήνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πάντως, ο κ. Κρασσάς απέφυγε να πει το παραμικρό για την... «ταμπακιέρα», δηλαδή για τις απίστευτες βιοπραγίες που κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, Λίλα Μπάρλα: όπως έχει γράψει το star.gr, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, υποστηρίζει ότι την έβριζε, την χτυπούσε και την απειλούσε, τόσο κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου, όσο και πρόσφατα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top